Honda Airbag Hava Yastıkları Açılmadı

Honda Airbag Hava Yastıkları Açılmadı
07 Ağustos 2023 19:26

Honda Civic Elegance 2008 model aracımla Edirne otobanında başka aracın sıkıştırması sonucu fena bir kaza yaptım. Emniyet kemerim takılıydı ve hızlı bir şekilde aracım kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Normalde aracın airbag hava yastıkları açılmadı, belirlenen yılda değişim olmasına rağmen açılmadı. Resmen ölümden döndüm. Honda'dan şikayetçiyim. Tazminat talep ediyorum, yoksa dava açacağım.

22 Ağustos 2023 17:51

Bu zamana kadar kullandığım Honda Civic araçlarım ile ciddi kazalar geçirmeme rağmen airbag hava yastıkları açılmadı bakımları var ama açılmadı bu ciddi bir sorun insan hayatı riske atılamaz bu ilk olmadığı için tekrarladığı için şikayetçiyim gereken yapılmaz ise ilgili yerlere yasal süreç başlatmayı düşünüyorum.

22 Ağustos 2023 17:50

Ferhat
Ferhat

Sonuç ne oldu hocam

Dönüş olmadı maalesef

Celal sonuçtan hiç memnun değil

Celal
01 Kasım 2023 21:30