Deniz sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 00:03

Homeweb adlı siteden oynanan dondurma makinesi siparişi vermiş olamama rağmen farklı bir ürün gönderdiler ve gönderilen ürünü denedim 3. Kullanışımda duman çıkmaya başladı üründen. Bu arada ürünün teslimatı geç yapılmıştı ve ben tatil sürecinde olduğum için gelen kargoyu geç açtım.

Dolayısı ile 30 günlük iade sürecim dolduğu için de ürünü iade almadılar. İade için yarı fiyatını ödemeyi ve ürünün iadesine gerek olmadığını (çünkü zaten çöp bir ürün olduğunu gördüler videoda) kabul ettiler. Gönderilen ürün hem farklı marka, hem içinde çıkan garanti süresi 1 yıl yazıyor hem de arızalı yangın riski ile karşı karşıya bıraktılar beni.

Ürün için ödediğim ücretin tamamını talep ediyorum kendilerinden. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve firmanın güvenilir olmadığı tescillenecek bu durumda.

Deniz
Deniz
23 Eylül 2024 15:24

Firmanın bana cevabı bu şekilde; ""Biz size yardımcı olmaya çalıştık satısını yapmadığımız ürün için üretici firmaya iade talep ettik ancak garanti süreci web sayfamızda da bahsettiğimiz üzere 30 gündür siz bu süreyi de aşmışsınız yinede mağdur olmamanız adına ürünün yarı fiyatını ödemeyi teklif ettik bunu da kabul etmiyorsanız size daha fazla yardımcı olamayacağız şikayet vardaki şikayetinizide gördüğümüzü belirtmek isteriz" Bu durumda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Satışını kaldırdıkları ürünü hiç satmamışlar gibi davranıyorlar, üstelik bu platforma yazdığım için de memnun kalmayıp hiç yardımcı olamayacaklarını aba altından sopa gösterir şekilde WhatsApp dan yazıyorlar. Hayret verici doğrusu. Farklı çözümlerle gelebilirlerdi örneğin aynı miktarda hediye çeki gibi ama maalesef ki durum bu. Çok çok üzücü. Bu revirde o para kolay kazanılmıyor Sn. Homeweb yetkilileri. Sizler kendi ayıplı ürününüzü geri almak ve bana çözüm sunmak zorundasınız!

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 18:56
Homeweb Store Dan Alınan Ürün Bozuk Çıktı. İade Almıyorlar
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2025 13:39
Yusufhan sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2025 15:15
Esra sonuçtan çok memnun

28 Eylül 2024 22:46
"Marka ilgili şikayetten sonra tarafıma ulaşarak bir süre sonra siparişi teslim edeceğini belirtti. Ürün bugün tarafıma teslim edildi. Teşekkür ederim"
Glanzendhome Firması Aldığımız Ürünü Göndermiyor!