Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hometech Yanlış Adrese Gönderilen Tablet Ve Haksız Kargo Ücreti

Hometech Yanlış Adrese Gönderilen Tablet Ve Haksız Kargo Ücreti
23 Eylül 2024 15:26

Hometech markalı Alfa 8TX tabletimi henüz bir aylıkken garanti kapsamında firmaya Yurtiçi Kargo ile gönderdim. Tabletim onarım işlemi sonrası başka bir adrese gönderilmiş, oradan da merkeze geri ulaşınca bana mesaj geldi. Ben de mesaja bağlı olarak Hometech yetkilileriyle görüşünce kargonun kendi ismimle anılan başka bir adrese gönderildiğini söylediler. Yeniden adres güncellemesi kaydı yaptırarak kargomun adresime postalanmasını istedim. Kargo bu sefer garanti kapsamında müdahale edildiği halde kargo ücreti yansıtılarak adresime ulaştı. Ben de müşteri hizmetlerini aradım. Şirketin böyle bir uygulaması olduğunu ilettiklerinde, benim bu işten suçum ne dedim. Şirket usulü deyince açıkçası haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Bedel önemli değil ancak haksız olarak kaldığım bu mağduriyet insanı kahrediyor. Bu haksız kargolama ücretinin tarafıma geri iadesini talep ediyorum.

22 Ocak 2025 17:25 (Şikayetten 4 ay sonra)

Ramazan
08 Ocak 2024 22:05

28 Mart 2024 17:13
Hometech Tablet Kılıf Hasarı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Tabletin Ekran Kırığı İçin Ücret Talep Edilmesi Mağduriyet Yaratıyor

04 Ağustos 2025 11:26
Arif sonuçtan memnun değil

Hometech Tablet Garanti Kapsamında Arızalandı, Müşteri Hizmetlerinden Dönüş Alınamıyor

25 Ağustos 2025 11:02
Salih sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 16:09
Hometech Alfa 10bt Business Tablet.