Holistik Tıp Akademisi Yanıltmacası!

26 Mart 2024 17:37

İki yıldır düzenli olarak alışveriş yaptığım bir firmaydı. Ancak artık düzenli olarak aldığım takviyeler için yeni ve özellikle 'güvenilir' bir firma arayışı içerisindeyim. Önerilerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz. Geçtiğimiz yıl, toz magnezyum ürünlerini üst ambalajı şişmiş bir şekilde satışa sunmuşlardı ve bu durumu şikayet etmiştim. Normal olduğunu iddia ederek hatalarını kabul etmeksizin değişim yaptılar. Bu yıl ise firma genelinde bir disiplinsizlik ve kontrolsüzlük söz konusu. Araştırmalarıma göre, birçok sitede firmanın hakkında olumsuz yorumlar mevcut. Açılmış ürünlerin iadesini kabul ettikleri için teşekkür edenlerden, son kullanma tarihi silinerek ürünlerin gönderildiğini fotoğraflarla kanıtlayan birçok müşteriye kadar geniş bir yelpazede şikayetler var. Bu yorumları özellikle Trendyol üzerinden okudum. Açılan ürünlerin ne yapıldığını söyleyeyim; tekrar diğer müşterilere gönderiliyorlar. Ben de bu durumu yaşayan müşterilerden biriyim. İki hafta önce birkaç ürün satın aldım. Bunlardan biri IronUp'tı. Bu ürünün dış plastik ambalajı vardı ancak iç folyosu açılmıştı. Durumu firmaya ilettim ve ürünü inceleme için aldılar, yerine başka bir ürün gönderdiler. Doğru ürünün gönderileceğini söylediklerinde ise, 4-5 gün kargo gelmeyince tekrar iletişime geçtim. Depodan çıkışının unutulduğu ortaya çıktı. Ürünler sağlık ürünleri olduğu için, bu firmadan alışveriş yaparken dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Eğer ben de açılmış ürünle karşılaşmasaydım, bu yorumları araştırıp görmeyecektim. Açık ürünlerden, son kullanma tarihleriyle oynanmış ürünlere kadar pek çok sorunlu ürünü açıkça satıyorlar. Bir önceki siparişimde de son kullanma tarihine bir ay kala gönderilen Yeşil Çay kapsüllerini almıştım.

İsimsiz
İsimsiz

Tam sipariş veriyordum vazgeçtim

Cansel
Cansel

Çok iyi yapmışsınız biz bıraktık tekrar şans vermiştik ama son gelen ürünlerde de aynısı. Şikayet aldık düzeltelim yok, ağzı açılmış takviye göndermek nedir. Şişe dışarıdan kapağı naylon kapatılmış, açıyorsunuz ki şişenin içi açılmış kenarlarında alimünyüm folyosu var. Trajikomik.

İyi ki böyle bir platform var; tam sipariş vermek üzereydim. Ama şimdi vazgeçtim. Hiçbir şey bilmiyorsan; git pahalısını al diye boşa dememişler.

Türkan
Türkan

4yıldır kullanıcısıydım son bir yıldır aynı sorunları bende yaşadım ürünün yarısından fazla kutularda paketlerde 4ayda zar zor yolluyorlar muhatap yok güvenirliliğini yitirdi Kendi sayfasından ürün sayın almak yok artık Trend yoldan aldım bu kez çok emin değilim belkide sahte Farklı ambalajlar Benim için bitti bu firma

Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Açık Ve Koruma Bandı Olmayan Ürün Gönderildi, Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor

06 Ekim 2025 12:40
Atila sonuçtan hiç memnun değil

Anocinstore.com Anocin Magnezyum Şikayetim Hakkında

16 Şubat 2024 13:23