Holiday Inn Express Ankara: Hayal Kırıklığı Ve Yetersiz Hizmet

07 Kasım 2024 17:48

Hayatımda gördüğüm en kötü Hotel desem haksızlık etmiş sayılmam. Çünkü Holiday Inn Express Ankara bir Hotel falan değil, 4 yıldızlı Hotel fiyatında bir motel sadece. 4ü bırakın, 3 yıldızı bile hak etmiyor. Hizmet kocaman bir sıfır. Sabah kahvaltısının en yoğun olduğu saatlerde 10 katlı bu motelde asansörler çalışmıyor. Çalışan tek asansör 10 kat arasında İstanbul metrobüsü gibi. Oda servisi yok. İş amaçlı geldiğim ve çalıştığım şirket tarafından sınırsız harcama imkanım olduğu bu kalışımda dün akşam restoranında 600TL'ye sundukları "Günün Menüsü"nü bir deneyelim dedik iş arkadaşımla. Menü şöyle geldi: Bir servis tabağında içinde kıyma bile zar zor görülen "yarım" karnıyarık (abartısız, bir patlıcanın yarısı), biraz pilav, küçük tabakta salatadan bozma bir şey ve çorba. Daha komiği: Restoranda servis yok! Garson ve aşçı, yemeklerinizi tabakta mutfağın önündeki alana çıkarıyor, yemeğiniz hazır gelin alın diyor. Siz de yerinizden kalkıp gidip yemeğinizi kendiniz alıyorsunuz. Yemeğin kalitesi 600 değil 60 Lirayı hak etmiyor. Odalarda ikram su kahve çay var, ertesi gün yenilemiyorlar. Resepsiyonu aradım, yenilenmemiş dedim, resepsiyondaki kadın yetkili "Beverage görevlisi arkadaşı kendiniz yakalayıp istiyorsunuz" dedi :) ) Tek söyleyeceğim, asla burada kalmak gibi bir hata yapmayı n. Bu fiyata hak eden çok daha iyi hoteller var. Benim de son gecem şu an burada. Hayırlısıyla geçsin gitsin inş.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 21:45

Otelde Kötü Hijyen, Sağlıksız Yemekler Ve Yetersiz Hizmet

28 Mayıs 2025 15:43
Balı sonuçtan hiç memnun değil

Holiday Inn Hotels Hizmet Kalitesi Ve Personel Davranışları Hayal Kırıklığı Yarattı!

29 Temmuz 2025 23:13

25 Temmuz 2024 10:54
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 17:41