Necdet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 22:08

2022 Ocak ayında İzmit Mobesko Hitit mobilyadan 13.500 TL'ye valentin oturma grubu aldık. Bir iki hafta kullandıktan sonra koltuğun üzerini her zaman düzeltmek gerektiğini fark etti eşim ( bu konuda hassas olduğunu alırken ısrarla dile getirmişti ). Hitit mobilyayı arayıp durumu izah ettik, bize üretim müdürümüz diye tanıttığı, aslen tedarikçi firma olan İnegöl'deki firma sahibi ile görüştük, telafi edileceğini söylediler ama koltuğu al götür tamir et getir faslı eşimin canını sıktığından başka koltuk takımı istedik, sağ olsunlar çağırdılar eşim de oğlumla gidip bu sefer pırıl koltuk takımı beğenmiş, getirdiler. Arada fiyat farkı olmadığını söylediler (ama firmanın mehmet Alipaşa şubesinde aralarında 3-4 bin civarı fark olduğunu öğrendim ) berjer koltuğun bir ayağı kısa olduğundan bir keçe ile diğerlerine eşitlemişler. Bunu belirtmeme rağmen hiçbir şey yapılmadığı için kalan son taksiti ödemedim bende. 2-3 ay önce de gelen koltuğun ortasında çökme oldu bunu da resimlerle belirttik ama hiçbir gelişme yok.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 01:07

16 Haziran 2025 21:56