08 Eylül 2024 09:35

Lansman ürünü olan fıstık ezmeli kurabiyeli whey proteinden 2 adet almıştım. Daha öncesinde de kurabiyeli aldığım için bitince kullanırım diye düşünmüştüm. Yaklaşık 3-4 ay sonra elimdekiler bitince kutuyu açtım ve içinde siyah siyah pirinç büyüklüğünde parçalar gördüm anlamlandıramadım. Shaker a koyup suyla karıştırdığımda onlar dibe çöktü ve böcek parçası gibi bir şey olduklarını fark ettim. Hemen hiq ile iletişime geçtim iade derdinde de değilim hani değiştirsinler o an problem bitecekti benim için lakin tam tersine bir tepkiyle karşılaştım. Sorun tamamen sizden kaynaklı saklama koşulları vs dediler bana ben de eczacı olduğumu ve gıda takviyelerini nasıl saklamam gerektiğini bildiğimi söyledim. Sözde aroma parçacığı olduğunu söylediler ama değil aroma
parçacıklarının çoğu suyla diğer kalan kısmında sütle (yağlı olduğu için) karışır lakin karışmıyor dibe çöküyor kutunun içinde de var maalesef. Hıq kurulmadan önce de yıllarca takip ediyordum Youtube.com dan ancak görüyorum ki markanın hatasının arkasında asla durmayan bir yanlışlık şebekesine dönüşmüşler. Umarım bu tavırlarından bir an önce vazgeçerler çünkü bir sürü markayla çalıştım ve zaten ürün hatası görmedim ama görsem de bu üslupla ve tavırla karşılaşacağımı düşünmüyorum. Almam aldırmam pişmanlıktır.

09 Eylül 2024 10:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar efendim Dilerseniz Sürat Kargo 1396708860 iade kodu ile ürünü geri yollayın incelemelerde bulunalım .İncelemeler sonucunda tarafınıza bilgi aktarımı sağlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz iyi günler dileriz

Sultan
Sultan

Yani benim de anlayamadığım şöyle bir durum var şikayetçi olan arkadaş zaten marka ile iletişime geçtim bana yardımcı olmadılar diyor yani buraya yazınca da Geri iadesini istiyor Yardımcı olacağını belirtiyor buraya yazması mı gerekiyordu yardımcı olabilmeniz için illa da ben de kullanıyordum Bu markanın ürünlerini Ama artık bundan sonra kullanmam Çünkü zorda kalınca ne şekilde davranıldığını gördüm maalesef yazık ne diyeyim

Batın sonuçtan hiç memnun değil

Bozulmuş Protein Tozu Ve İade Talebi

18 Mart 2025 15:12
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

HIQ Nutrition Hiq Protein Tozu

05 Şubat 2024 22:04