Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Hiking Telefon Power Tuşu Problemi

Hiking Telefon Power Tuşu Problemi
29 Temmuz 2024 13:47

Ağustos 2023 gibi Hiking A41 aldım. İlk başlarda basit donma şekilde başlayan güç tuşu açılmaması ya da açık olan ekranı kapatamaması 2 ay içinde güç tuşunun tamamen işlevini yitirmesi basmalara tepkisiz kalması, parmak okuyucu çalışmaması gibi sorunlar vermişti. Bu durum üzerine üretici firma ile yapılan aralık ayındaki görüşmede telefonun gerekli aksaklıkları gidermek üzere cihazı talep etmiş ve anten aparatı ( sinyal çekmeme sıkıntısı vardı) güç tuşu tertibatı kısmının tamamı değiştirmişti. İlgili tamir üzerine sadece 7 ay geçti gene aynı sıkıntı. Güç tuşunu devreye sokmak için neredeyse tornavida ile itmek gerekecek.,. Açılan ekranı kapatmaz, kapalı ekranı açmaz. Tüm gücünle itersen güç tuşu çalışır. Diğer telefonların orta derecede çektiği sinyali bende çok şükür hiç çekmiyor hem de İstanbul gibi sinyal cenneti yaşadığı bir şehirde. İstanbul dışında sinyal zaten zayıf. Telefonun garanti suresince, bu arada daha bir yılı var, ikinci kez tamir görecek. Ya Allah aşkına bir şey üretecekseniz ya tam üretin ya da hiç üretmeyin. Millidir Türkiyem in malıdır diye aldım ama inan bir daha alınırmı derseler aman tövbe derim.
Teşekkür ediyorum şok bir cihazı üretilmiş.

15 Ağustos 2024 01:08

16 gün oldu burda aranacağımı yazılması üstünde ama arama olmadı. Mesaj atılmadı. Geri dönüş yok. Ses tuşu güç tuşu hepten çakışmıyor. Çin malı telefondan daha kafa ağrıtır oldu

15 Ağustos 2024 01:04

Hiçbir şey olmadı. Aranmadım bile

01 Ağustos 2024 14:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Hiking İyi Günler Dileriz.

03 Ağustos 2024 17:20

Hacı ağa, 3 gün oldu arayacağını belirtmenizin üzerinden... Garanti süresinde İkinci defa ayını sıkıntı yüzden tamire gidiyor ise bir cihaz, o cihaz ayıplı maldır. Yeterli kalite kontrol yapmadan piyasaya sürülmüştür. Yeni bir cihaz talep ediyorum

15 Ağustos 2024 00:58

Arayacağınızı burada yazmanızın üzerinden tam 16 gün geçti, arama yok.? Çok mu zor geri dönüş araması yapmak. Aynı ürünü benzer şikayet yüzünden garanti süresinde ikinci kez tamir olacaksa gerçekten yazık bu ürünü alanın haline

Ayla sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 02:21
Yücel sonuçtan çok memnun

Yücel
02 Ağustos 2023 03:58
"Hiking müşteri temsilcisi Merve hanımın şikayetim ve çözümü hakkında kibar ve sabırla yardımcı olma çabasını takdir ediyor kendisine teşekkürlerimi iletiyorum."
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
22 Ağustos 2023 04:42
Mert sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2025 01:21