09 Ocak 2024 01:14

PUBG Mobile paketi satın aldım ve 6 saat geçmesine rağmen hala gelmedi. WhatsApp üzerinden yazıyorum ancak ilgilenen olmuyor. 400 TL'lik ödememi geri almak ya da hesabımı geri istiyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, kime şikayet etmeliyim?

09 Ocak 2024 02:48

8 saat önce hesap satın aldım. 400 TL ödedim fakat hesap hâlâ 'ürün beklemede' olarak görünüyor. Anında teslim ibaresi var ancak beklemekteyim. Eğer teslim etmeyecekseniz, suç duyurusunda bulunacağım ve siber suçlar birimine başvuracağım. Lütfen gereğini yapın. Aksi takdirde bu işi mahkemeye kadar götürmeye hazırım!

09 Ocak 2024 02:44

09 Ocak 2024 01:37

7 saat önce hesap satın aldım. 400 TL ödedim fakat hesap hâlâ 'ürün beklemede' olarak görünüyor. Anında teslim ibaresi var ancak beklemekteyim. Eğer teslim etmeyecekseniz, suç duyurusunda bulunacağım ve siber suçlar birimine başvuracağım. Lütfen gereğini yapın. Aksi takdirde bu işi mahkemeye kadar götürmeye hazırım!

10 Ocak 2024 01:21

Hesap hizmetlerinden 400 TL karşılığında PUBG mobil hesabı satın aldım açıklamasında firavunu garanti çıkmalı 1000 kostüm çıkma olasılığı yüksek Destansı çıkama olasılığı %99 buz diyarı set çıka olasılığı %99 Fatih hesap çıkma olasılığı %99 Destansı gösteriş hesap çıkma şansı en yüksek paket uc çıkma ihtimali yüksek hesaplardır, 15000 uc'ye kadar çıkabilir. Destansı gösteriş hesap çıkma şansı en yüksek 1. Pakettir! Uc çıkma ihtimali yüksek hesaplardır, 6000 uc'ye kadar çıkabilir. Hesapta bir sorun çıkma durumunda bir tık uzağındayız. Destek talebi için bunlar yazıyordu ve hesap bomboştu hiçbir şey yoktu 400 TL ödememi ya da başka bir hesap istiyorum aksi takdirde siber suçlarına şikayette bulunacağım olayı mahkemeye kadar uzatmaya hazırım!

Naci
Naci

Bizim de aynı

Selda
Selda

Oğlumun ısrarıyla bende daha demin aynı hataya düştüm Ki onu uyarmama rağmen çok ısrar etti galiba paramız çöp oldu değil mi sizde var mı bir değişiklik

Ayaz sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2024 20:08

11 Şubat 2024 21:22
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 12:44