Dogan sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 19:32

Hero Dash 125 marka model motosikletim var. Henüz 3 bin km'de iken gidon çırpması sonrası serviste kontrollerini yaptırdım ve diskin yamuk olduğu tespit edildi. Ön fren balatasını bile tek taraflı bitirmiş. Şirkete servis kaydı açtığımızda bize garanti dışı bir durum dediler. Ama fabrikasyon olan bu durumu yetkililere söylemeye çalıştık fakat çifte standart maalesef ki aşınabilir malzeme falan dediler, geçiştirdiler. Daha önce bayisinde çalışmışlığım olduğu için çifte standart olduğunu şöyle açıklayayım: Bir Hero motosiklet kullanıcısının tamamen kendi kullanım hatası olan debriyaj balatası, bir tek şikayet ile fabrikadaki hazır bulunan motorların üzerinden sökülmek suretiyle değiştirildiğini gördüm. Şimdi disk öyle 3-5 bin km'de eğilip bükülebilir bir malzemeye sahip değil. Yetkili arkadaş aşınabilir parça dediği disk daha zor aşınır bir malzeme; peki o zaman kullanım hatası olan ve garantiye girmemesi gereken debriyaj balata setini neden değiştirdiniz? Benim parçam aşınabilir, onun parçası değil mi yani? Bu çifte standardı sırf bayi bayiliğini sizin yüzünüzden bıraktı diye yapmak içler acısı. Hero kullanıcıları ve bayileri bu hususlara dikkat etmeli. Benim hiçbir hatam olmamasına rağmen o parçayı değiştiremiyorsanız markanızın arkasında durmuyorsunuz demektir. Görüntüleri de aşağıya bırakıyorum.

10 Haziran 2024 19:20

Kaç gün oldu hala aramaya bile tenezzül etmediler markadan soğutuyorsunuz. Sanırım bundan sonraki süreç tüketici hakem heyetinde devam edecek.

Vahit
Vahit

Bu bu motor da kronik bir sorun yenisini de taksanız sonuç yine aynı olur

Dogan

Yenisini taktım problemim yok hocam

Ali sonuçtan memnun

17 Temmuz 2024 16:25
"Hero Motora teşekkür ederim şikayetim yayınlandıktan sonra beni arayarak ellerinden geleni yaptılar. İlk olarak servise giderek arıza kaydı oluşturdum ve gerekli işlemleri yaptılar. Fakat şöyle bir sorun var ki motosikletim daha yeni teslim edildi 2 aydan daha uzun bir süre mağdur oldum ama bunun sebebi servisten kaynaklı olması. Hero Motor tamamen markasının arkasında durdu fakat bence bu markanın en sıkıntılı yönü iş bilmez servisler."
Hero Motosiklet Hero Dash 125 Yağ Atma Problemi
Hero Motosiklet Hero Dash 125 Yağ Atma Problemi
Asena sonucu yetersiz buldu

Hero Dash 125: Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Garanti Hizmeti!

12 Mayıs 2025 21:46