Gökhan sonuçtan çok memnun

Hero Motosiklet Dash 125: Kalite Düşüşü Ve Servis Sorunları

Hero Motosiklet Dash 125: Kalite Düşüşü Ve Servis Sorunları
10 Temmuz 2024 23:36
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“Hüma hanim arayıp sorunumla en kısa sürede ilgilenip sorunumu çözeceğini belirtti ilgileri için teşekkür ederim”

2023 yılının başında Hero Dash aldım. Sıfır bir buçuk sene 50 bin km yaptım, sıkıntısız bir şekilde sattım. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Yine sıfır bir Hero Dash 125 aldım. Aldığım gün kalitelerinin düştüğünü anladım. Göstergedeki tuşlar, depo kapağı, ayaklık vs. Her şeyin kalitesi düşürülmüş. 2 gün kullandım, 45 km hızla 500 km rodaj bakımını yaptık. Ufak bir titreşim vardı, frene basınca iki gün daha kullandım, kullanım sırasında frene basınca titriyordu. Servise götürdüm, fabrikaya yazdılar. Disk yamuk diye aldığında söyleseydi demişler. Aradım, 'Biz bir şey yapamayız' dediler. Arkadaşımın Dash motoru da 5 binde motor kilitledi. Birçok Hero motorda 10 binde krank sesi gelmeye başladı. Azıcık piyasaya tutundular, hemen kaliteyi düşürdüler. Yeni Herolar sıkıntılı arkadaşlar, fabrika da arkasında durmuyor, bilginiz olsun. Ben CİMER'e ve Tüketici Hakları'na yazdım, bekliyorum.

Gökhan
Gökhan
11 Temmuz 2024 17:35

Asena sonucu yetersiz buldu

Hero Dash 125: Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Garanti Hizmeti!

12 Mayıs 2025 21:46
Ozgur sonucu yetersiz buldu

06 Kasım 2023 09:48
Arif sonuçtan çok memnun

Hero Dash 125 İle Süregelen Sorunlar

10 Aralık 2024 11:52
"Şikayetim üzerine aynı gün hero merkez mine hanim aradı. Yetkili servis ile görüşüp problemin çözüleceğine dair bilgi verdi. Bende yarin servise gidip arıza kaydı açtıracağımı ilettim. Gelişmeleri güncel olarak paylaşacağım."
Tc Serkan sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 21:14
Hero Motosiklet Pişmanlıktır
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Ön Disk Eğriliği

08 Ağustos 2024 11:37