Hera Termal Sorunumun Çözülmesini İstiyorum

22 Temmuz 2024 23:12

16 temmuzda Balıkesir Bigadiç Hera termal tesislerine giriş yaptık. Gece sıcaktan durulmadığı için 10 aylık bebeğimin vücudu hep dışarı verdi. Rica ettik vantilatör vermeleri için. Bizim dairede klima olduğu için vermeyeceklerini söylediler. Klima sadece mutfakta işe yarıyor yatak odasına fayda etmiyor dediğimde. O zaman sizde mutfakta yatın diye geçiştirilerek cevap verdiler. Yani sonuçta ricada bulundum bu şekilde geçiştirilerek istemem. Daire kapıları deseniz bir o kadar rahatsız edici. Kızımın parmağını koparıyordu neredeyse Allah korudu resmen. Çocuk bir hevesle geldi ilk defa tatil yapacağım diye o da burnundan geldi

22 Temmuz 2024 22:56

16 temmuzda Balıkesir Bigadiç Hera termal tesislerine giriş yaptık. Havalarin sıcak olmasından dolayı 10 aylık bebeğim gece yatamiyor. Rica edip vantilatör istedik fakat bizim dairede klima olduğunu söyleyip mutfakta yatmamız gerek olduğunu söyleyip sağ olsunlar akıl verdiler bir de. Teslim ederken gelip hiçbir kontrol yapılmadı evde ne eksik ne yok diye, söylediğimiz halde gelip bakılmadi. Bir de son olarak daire kapılarının bir an önce değişmesi. 8 yaşındaki kızım geldiğimiz gün elini sıkıştırdı ve az daha kopuyordu Allah korudu. Bu konuyla ilgili bir an önce düzelmesi gerekli

25 Kasım 2024 17:52
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 17:44
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 18:05

22 Ağustos 2024 10:25
Medine sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 20:51