Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 11:00

Hepsilisans.com adresinde ömür boyu Adobe CC lisansının 299 TL olduğunu gördüm ve ilgili WhatsApp hattıyla iletişime geçtim. Neden bu kadar ucuz olduğunu ve yasal olup olmadığını sordum. GPL lisansına sahip olduğunu, bu yüzden ucuz olduğunu belirttiler. Satın almak istediğimi söylediğimde, E*** A***** adına belirtilen bir IBAN numarasına 229 TL yatırmamı istediler. Tutarı yatırıp dekontu ilettim. Bana bir indirme linki gönderdiler ve bu linkte bir web sayfasının adını gördüm. Bu durumu ilettim ve yazılımın yasal olup olmadığını, lisans anahtarını sordum. GPL lisansına sahip yazılımların lisans anahtarına ihtiyaç duymadıklarını ifade ettiler. Yazılımı indirip kurduktan sonra korsan yazılım uyarısı aldım ve para iadesi talep ettim. Bir sorun olduğunu ve çözmek için yeni bir link vereceklerini söylediler. Yeni linkle de aynı sorunu yaşadım ve bu durum dört kez tekrarlandı. Paramın iadesini talep ettim, ancak iade edemeyeceklerini, isterseniz başka bir lisans verebileceklerini belirttiler. Bunu kabul etmeyip yasal haklarımı kullanacağımı beyan ettim. Ucuz lisans adı altında yasal olmayan yazılım dağıttıklarını düşünüyorum ve bu konuda gerekli mercilere başvuracağımı belirtmek isterim. 229 TL için gereken işlemleri yapacağımı ve bu durumu kamuoyu ile paylaşacağımı ifade ediyorum.

Hüseyin
Hüseyin
14 Mart 2024 17:30

Ücretimin 200 TL lik kısmını iade ettiler, 29 TL lik kısmını 45 günlük kullanım ücreti adı altında kestiklerini ifade ettiler, süreci devam ettireceğim,

23 Mart 2024 16:50 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba yaşadığınız sorun. İçin üzgünüz. Konu ile ilgili olarak sipariş numaranız ile birlikte WP destek hattımızdan bizimle iletişime geçer misiniz. İyi günler dileriz

Ödeme Yapıldı, Lisans Gönderilmedi Ve Para İadesi Alınamadı

09 Temmuz 2024 19:57
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Hepsilisans.com Yanıltıcı Hizmet

12 Mart 2025 21:40
Halil sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 20:06