Hacı sonuçtan memnun

Hepsijet Hepsiburada'da Eksik Teslimat Ve Yanıltıcı İade Süreci

09 Ekim 2024 22:30
Hacı'nın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakanız için teşekkür ederim”

07.10.2024 tarihinde 486 583 060 4 sipariş numaralı Hepsiburada sitesinden sipariş verdim. 9 Ekim'de saat sabah 11'de mesaj geldi. Hepsijet kargo, 4 saat içinde ürün teslim edecek diye. Saat 18:30 oldu, ürün teslim edilmedi. Kargocu beni aradı, ürünü araca sığdıramadım, yarın teslim etsem olur mu diye sordu. Hatta 'adreste ulaşamadım' şeklinde giriş yapacağım ama yarın teslim ederim dedi. Ben de 'olur, sorun yok' dedim. Akşam 21:30'da mail geldi, 'Para iadeniz gerçekleşmiştir' diye. Müşteri hizmetlerini aradım, akşam 21:00'da yine 'adreste ulaşılamadı' girilmiş, buna bağlı ürün iptal edilmiş. Tamamen haksızlıktır bunun adı ve şu an aynı ürüne bakıyorum, fiyatı yükselmiş. İnsanları mağdur etmenin başka bir yolunu bulmuşlar. Yazıklar olsun, Hepsiburada hesabını da kapatacağım, daha da alışveriş yapmam.

09 Ekim 2024 22:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Hacı
Hacı
10 Ekim 2024 14:38

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim

Turan sonucu yetersiz buldu

13 Aralık 2024 08:54
Mahmut sonuçtan çok memnun

Mahmut
01 Temmuz 2024 21:57
"Sorunum hızlı bir şekilde çözüldü ve hediye kod verildi. Hızlı çözüm için teşekkürler."
hepsiJET Hepsiburada Kargo Mesajına Rağmen Kargo Gecikmesi
Lütfi sonuçtan çok memnun

Lütfi
02 Aralık 2023 15:36
"Erdinç bey e ilgi alakasından dolayı teşekkür ediyorum"

21 Ekim 2023 22:26
Berk sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 22:11
hepsiJET Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği