Docent akademi Şikayeti

10 Aralık 2024 01:07

Kontrol etmek istedim, gerek yok diye ısrar ettiler, hastanede yatışta olduğum için üsteleyemedim ve inandım. Tam bir fiyasko yaşadım. Yüklü bir para ödedim ve paramı da geri alamadım. Bir ay sonra ulaştım, cevap vermiyorlar hiçbir arama ve mesajıma... Daha önce de "hedeftez" ismiyle benzer işler yapmışlar, sonu hüsran tabi...

10 Aralık 2024 01:43 (Şikayetten 35 dakika sonra)
10 Aralık 2024 19:15

IBAN verirken yine "S*** E***" ismini veriyorsanız sizler aynı kişilersiniz, eğer değilseniz; bu birkaç kişi tarafından böyle bilinen bir bilgi, ben değil bir başkaları da aynı düşüncede olduğu için sizi olumsuz etkileyebilir.

10 Aralık 2024 19:19

Ciddi sağlık sorunlarım vardı, mart 2024 dönemi doçentliğe başvuru yapmıştım. İnternette gezinirken "doçentakademi" sitedekilerle iletişime geçtim. Alelacele girişlerimi yapıp puanımın fazlasıyla yettiğini, her kriteri sağladığımı söylediler. Uak'ta da yetkililer belli, başvuru süresi bir uzatılacak bir uzatılmayacak dediler sonra hemen başvuruyoruz dediler, başvuru sürecini de aceleye getirdiler, başvuru belgelerinin çok emek istediğini ve zaman harcadığını biliyordum, buna rağmen birkaç günde hazırladık dediler, başvuruyoruz dediler. Kontrol etmek istedim, gerek yok diye ısrar ettiler, hastanede yatışta olduğum için üsteleyemedim ve inandım. Yüklü bir para ödedim ve paramı da geri alamadım. Bir ay sonra ulaştım, cevap vermiyorlar hiçbir arama ve mesajıma... Daha önce de "hedeftez" ismiyle benzer işler yapmışlar, ancak bu şirket bu domaini bir yıldır kullandığını ifade ettiler.

10 Aralık 2024 22:57

Ne yazık ki site ismini alırken bu mağduriyetleri bilmemizin imkanı pek az. İlk olduğumuzu düşünüp almıştık domaini. Seda Erol kimdir tanımıyoruz. Dediğim gibi bizimle alakası yok ve sayfada site isminin geçmesi bizi mağdur edecektir. O sebeple düzenleme yapmanızı rica ediyorum. Saygılarımla.

Zeyneb sonuçtan hiç memnun değil

Verilmeyen Hizmet, Geciken Teslimat Ve İade Sorunu

22 Temmuz 2025 21:55
Verilmeyen Hizmet, Geciken Teslimat Ve İade Sorunu

Ödeme Sonrası Hizmet Teslim Edilmedi Ve İletişim Tamamen Kesildi

07 Haziran 2025 13:48
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Tez Bitir Danışmanlık Tezim Gelmiyor 2 Aydır Mağdur Ediliyorum!

21 Ocak 2025 08:50
Semra sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2025 16:41