Figen sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2023 15:04

Heaven Deluxe Eryaman şubesinde yosun peeling yaptırdım. İlk 5 günde soyulmalar bitti evet 10 gün çok memnunsunuz kızarıklıktan anlamıyorsunuz soyulmalardan dolayı canlı duruyor cildiniz ama işin aslı şu ;işlemde baskıyı fazla yaptıkları yerde ağır yara kabukları oluyor, ilk soyulduğunda sorun yok ama yara altından çıkan kırmızılıklar gün geçtikçe yerini koyu kahverengi kalıcı lekelere bırakıyor. Kendilerini de alttan leke kusması diye savunuyorlar komik:) üzerine Dermapen yaptılar o da fayda etmedi.

Cildiye uzmanına gösterdiğimde kalıcı leke kalmış baskı yaptıkları yerde yara olmuş leke kusması falan olmaz diye alaycı bir şekilde güldü resmen. Minicik bir renk eşitsizliğiyle gittim yanağımın iki yanında koca 2 leke kaldı fotoğraf koyuluyorsa da işlemden önce ve 1 ay sonrasını paylaşacağım. Milyarlarca para döktük düzeltmek için onu alın bunu alın 10 tane ürün aldırdılar sonuç hüsran. Gerekli her yerde paylaşacağım. Kurumsallık bu değil dükkanı süslemekle iş bitmiyor.

Leyla
Leyla

Merhaba öncelikle geçmiş olsun merak ettim düzeldiniz mi? Benimde başıma benzer bir şey geldi başka bir yerde ne yapacağımı bilmiyorum sizde oluşan koyu görüntülü leke oluştu sizin sürecinizden 1yıldan fazla geçmiş neler yaptınız eski halinize dönebildiniz mi?

Hakan
Hakan

Ve şöyle bir durum var. İnsanlar sayfalarına memnun kalmadıkları için kötü yorum yaptıkça. Eş dost tadıklarına güzel yorumlarla süsleyip hala insanları aldatmaya çalışıyorlar. Doktor adlı Birisi diplomasını bırakmış gitmiş kendi öğrettikleri elemanlara riskli işlemleri yaptırıyorlar. Sonrasımı affedersiniz idareci diye sözde kişi pazar yeri gibi sizle kavga ediyor. Kurumsallığa bak uslüba bak diyorsunuz... Yazık insanlara ya bırakın yapamadığınızı dile getirsinler insanlar gitmesin canı yanmasın çok yazık!

13 Haziran 2023 23:38
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Yosun Peeling Hizmetinden Memnuniyetsizlik

29 Kasım 2024 17:36