Halid sonuçtan hiç memnun değil

Blutv Uygulaması Apple TV'de Açılmıyor

19 Nisan 2023 15:12

Blutv Apple TV uygulamasını kullanmaya çalışıyorum. Uygulamayı her açtığımda Blutv logosu çıkıyor karşıma sürekli ve loading oluyor sürekli. Hiçbir şekilde oradan ilerisi yok. Uygulamanın içerisindeki filmler diziler gözükmüyor. Üstüne üstlük Blutv müşteri hizmetleri ile konu hakkında mailleştim. Sorunumu çözmediler. Video dahil attım sorunu belirten. Çözüm sağlanmadı. Sürekli benden internet hızımı televizyon browserından ölçüp ekran görüntüsü göndermemi istiyorlar. Defalarca söylüyorum televizyonda browser yok diye. Ama aynı devam. Ki bu problem tamamen kendilerinden kaynaklı. İnternet hızımda hiçbir sorun yok. Diğer Streaming platformlarında son kalite kullanabiliyorum. Sadece birkaç günde kendilerinden bıktırmayı başardılar. Teşekkürler Blutv.

08 Haziran 2023 16:50

Blutv uygulamasını Apple TV'de açtığımda Blutv logosu yüklenme şeklinde kalıyor sürekli, başka da hiçbir şey açılmıyor uzun süreler beklememe rağmen. Apple TV mağazasındaki en kötü ve en kullanışsız uygulama muhtemelen. Daha önceden de hem kendilerine mail yoluyla hem de buradan bu durumu belirtmeme rağmen. Hiçbir çözüm sağlanmadı. Umursanmadı bile. İnanılmaz kalitesizler.

Evren
Evren

Aynı sorun bende de var maalesef aynı süreçlerden geçtim. Asla çözüm yok. Bu devirde Apple TV uygulamasını düzgün çalıştıramamak da gerçekten inanılmaz

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Hbo Max Uygulamasını LG Smart TV'ye Yükleyemiyoruz Çözüm Bulamıyoruz

27 Ekim 2025 14:30