Berk sonuçtan hiç memnun değil

Hayat Pay Uygulamasına Giriş Sorunu

Hayat Pay Uygulamasına Giriş Sorunu
27 Ekim 2024 03:31

Hayat Pay uygulamasına giriş yapamıyorum. Birkaç defa mail attım, aradım, sözde talep oluşturdular. Yaklaşık 1 ay olacak ama ne geri dönüş yapan var ne de bir şey. Nasıl bir sisteminiz var anlamadım. Eğer yapmayacaksanız en azından söyleyin ki uygulamayı sileceğim.

22 Kasım 2024 09:04

Bu sorunu talep olarak size kaç defa daha bildireceğim illa küfür ederek kavga ederek mi çözeceksiniz bu sorunu bu hesabımı düzeltin silin ne gerekiyorsa yapın ama giriş yapabileyim bu sorunda çözülsün artık her deneme de bu sorun çıkıyor en sonunda f

12 Şubat 2025 15:45 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhaba, Talebiniz incelenerek Hayat Pay'a kayıtlı olan telefon numaranız üzerinden aradık ancak ulaşamadık. Talebiniz ile ilgili detaylı bilgi için İletişim Merkezimize 7/24 ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Hayat Pay

13 Şubat 2025 07:30

Yalan söylemeyin ula ne kaç defa araması benim telefon hep yanımda arasaydınız açardım değil mi bu telefonu boşuna almamışım yani sorunu çözme gibi bir niyetiniz yok hesabımı da sılenıyorum sızın bk gibi uygulamanız

Şikayeti Çözüldü

Benimde içeride para kaldı dönüş olmuyor paramı kurtarabilirsem bir daha kullanmayı düşünmüyorum

Makedonya
Makedonya

Bende aynı durumu yaşıyorum dün akşamdan beri benimde içeride param kaldı

Şikayeti Çözüldü

Bende de aynı sorun oldu içerisinde param var ve uygulamaya giriş yapamıyorum müşteri hizmetleri talep oluşturdu iki gündür arayan soran olmadı merak ettim sizin sorun çözüldü mü

Berk

Hayır hiçbir şekilde ne arayan var ne soran

Emre sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2025 17:57
Hayat Pay Uygulamasına Erişim Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Hesap Silme Sonrası Tekrar Kayıt Olamama Sorunu

Muhammed
01 Ağustos 2025 13:41
Umut sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 11:48
Dijital Kart Talebinde Uzayan Bekleyiş