Atilla sonuçtan çok memnun
Hawk Gaming Chair Hawk Future Gıcırdayan Sandalye

Atilla
14 Temmuz 2024 17:48
5.946"Sandalyenin yeniden gıcırdamayacağından emin olamasam da (daha çok beklemek isterdim), tekrarlayan talepleri üzerine şikayetimi sonlandırıyorum.
Şikayetvar'da talepte bulunmadan önce pek umursanmasam da talebimden sonra çok daha ciddi bir şekilde muhatap alınıp ilgilenildi. Ürünün hatalı bulduğum yedek parçalarının çoğu 3'er defa yeniden gönderildi. Ben yedek parçanın iyi olduğuna kanaat getirene (mekanizmadan sallamayla gelen aşırı tıkırdama sesi, hepsinde oluyor ama bazılarında vida çıkmış gibi daha fazla ses çıkarıyor, ) kadar durumu WhatsApp üzerinden vidyo ve yazı olarak kendilerine ilettim, kendileri ise yedek parçayı yeniden gönderdiler.
Şikayeti bu kadar geç sonlandırmamın sebebi bu süreçte 1 ay askere gitmemdir. Yoksa müşteri temsilcisinin dönüşü bu kadar geç olmadı. Bunun yanı sıra 3 defa kargo bekledim ve montajı yaptıktan sonra 1 hafta civarında ürünü tartmak için bekledim.
Müşterilere tavsiyem gelen yedek parçaların iyi paketlenmesi için ısrarcı bir şekilde ricada bulunmalarıdır. WhatsApp ilgilisi ve teknik ekibe de yardımları için teşekkürü bir borç bilirim. Firmaya da başarılar dilerken daha iddialı ürünleri de seri üretmelerini talep ederim."