Mine sonuçtan hiç memnun değil

Hitit Ayaş Ankara Mağduru

11 Haziran 2024 14:36

2023 Mayıs ayı sonlarında bir tatil çekilişine katıldım. Daha sonra çekilişi kazandığıma dair beni aradılar ve Ankara Hitit Ayaş da kısa bir tanıtımın ardından çekilişte kazandığım tatil için bir belge vereceklerini söylediler. Ankara merkezden bizi otobüslerle alıp tatil köyüne götürüldüler. Orada yemekti caydı sohbet falan derken resmen beynimizi yıkadılar bize devre tatil yeri sattılar. Hemen kiraya verebileceğimizi söylediler. Fakat ne kiraya verebilir bir yıldır ne satabildik temsilcimiz olan rüzgar koçak bey verdiği hiçbir sözü tutmayıp en son uygunsuz kelime kullanarak bir daha aramamızı nereye gidebiliyorsak gideceğimizi söyledi. Tabi buraya gelene kadar söylediği onca yalanlar cabası...

12 Haziran 2024 09:36 (Şikayetten 19 saat sonra)
12 Haziran 2024 09:39

Defalarca aramama rağmen hep aynı sonucu aldım ta Konya'dan kalkıp oraya gelemem giden 86 bine bir ekleme daha yapamam hiç yardımcı olacağınızı sanmıyorum madem yardımcı olacaksınız üyeliğimi iptal edin ücreti hesabıma yatırın

12 Haziran 2024 12:42

Buraya şikayet yazmamın aynı günü aranıp ne hikmetse devre tatili kiraya veremeyeceğim, satışını yapamayacağım veya iptal işlemi yapamayacağım söylendi firma verdiği hiçbir sözün arkasında durmuyor ben dolandırıldım sizler dolandırılmayın

Termal Sağlık Merkezi'nde Hayal Kırıklığı

27 Ocak 2025 10:54

03 Temmuz 2023 21:54
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Hitit Ayaş Termal Sağlık Merkezi Sağlık Merkezi Sağlık Merkezi Sözleşmesi İptali İadesini Hakkında

11 Ekim 2023 21:33

26 Ağustos 2024 16:01