Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Devre Tatil Pişmanlığı

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Devre Tatil Pişmanlığı
22 Ağustos 2024 16:09

14 Ağustos 2024 de Balıkesir kazdağları hattuşa tatil köyünden devre tatılı aldım. Tatilimizin son gününde H**** boğuldu şelalesini ziyaret ettik çıkışta bize öğrenci olduğunu staj yaptığını söyleyen genç 2 gece 3 gün tatil kazandınız diyerek bir davetiye verdi telefon numaramızı aldı. Gencin yanından ayrıldıktan sonra bizi arayıp bugün gelmezseniz bu tatil hakkınız yanar dediler. Bizde kazdağları hattuşa şubesine gittik. Orada bize tanıtımı dinlemeden bedava tatile hak kazanamazsınız denildi ve 4 saat süren bir tanıtımın içinde bulduk kendimizi sonra Hattuşa'dan devre tatil almazsanız bu bedava tatilden faydalanamazsınız dendi zaten tatil dönüşü yorgunuz ve karşımızda staj yapan öğrenciler olduğu için nazikçe dinledik ama sonra anladık kı hepsi müthiş organıze olmuş biz ne zaman düşünelim eşimle desek bizi asla yalnız bırakmadılar ne zaman tereddüte düşsek bize ikramda bulundular kafamızı dağıttılar karşınızda gencecik öğrenciler var insan o an kötü şeyler düşünemiyor. Biz devre tatiline sıcak bakmıyorduk taki bize rcı sisteminden bahsedene kadar. Anlatılanlarla sözleşme birbiriyle örtüşmediğini ne yazık ki biz imzaladıktan sonra fark ettik iki sözleşme iki tarih var 13 ağustosta bilgilendirilmişiz gibi tarih atmışlar ki biz o sırada kazdağları tepesindeydim ve telefonumuz bile çekmiyor diğer sözleşme 14 Ağustos gerçek tarih. İçimize sinmeyen şeyleri gördükçe internetten eve dönerken yol boyu bayağı bir araştırdım yorumları okudukça pişman oldum. Bir gün sonra hemen notere gidip sözleşmeden cayma bildirimi yaptık. Telefonla bildirim yapmak istedik ulaşamadık. En sonunda 22 Ağustos ulaştık. Sözleşmeden cayarsak %40 cezai para ödememiz gerektiğini söylediler. Bu parayı devlet bizden kesiyor dediler. Ürün satışı iptalinden vergi alındığı nerede görülmüş? Sözleşmede yazmadığı halde bu cezayı ödememizi istiyorlar paramızı iade etmiyorlar. Ben bir tüketici olarak aldığım üründen sadece bir gün sonra vazgeçtim bu da en doğal hakkım. Avukata danıştık bunu onlara da belirttik dava açmaktan başka çare bırakmıyorlar. Hattuşa pişmanlıktır müşteri memnuniyetini sözleşmeyi yapana kadar umursayan bir tatil köyü müşteri haklarına gelince görmezden geliyorlar. Bu kadar şubesi olan ve kurumsallaşmış bir firmanın insanları böylesine mağdur ederek sermaye kazanmaya çalışması gerçekten şaşırtıcı. Her yere şikayet yazacağım ki belki o sergiledikleri tanıtım arasında telefona bakan biri olur da görür bizim yaptığımız hataya düşmez.

25 Ağustos 2024 10:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Misafirimiz, Sizden gelen geri bildirimi aldık ve yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Misafirlerimizin memnuniyeti, işimizin merkezinde yer alır ve size daha iyi hizmet sunabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya kararlıyız. Davetimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Size sunulan davetin amacını açıklamak isteriz. Bu davet, sizi tatil fırsatlarımız hakkında bilgilendirmek ve sizi ağırlamak için özel bir fırsat sunma amacını taşıyor. Ziyaretiniz sırasında, size hediye tatil fırsatı formu sunuluyor ve bu tatili belirtilen zaman diliminde kullanabileceğiniz bilgisi aktarılıyor. Herhangi bir sorunuz veya yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa, lütfen bizimle iletişime geçin. Size en iyi deneyimi sunmak için buradayız. Saygılarımızla, Hattuşa Vacation Thermal Club

Mine

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdunuz mu

Can
Şikayeti Çözüldü

Bizde mağdur olduk bize de aynı sözleri ve tepkiyi verdiler bir de iyi niyet sözleşmesi yapmışlar mahkemeye ya da ara bulucuyla devam edeceğiz öyle görünüyor

hattusa-vacation-thermal-club-hattusa-devre-tatil-pismanligi-1.jpg

Melisa
29 Haziran 2024 12:47
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
11 Haziran 2024 09:11