Hasan Millet Saç Atölyesi Salon Değişikliği Ve Beklentilerim

22 Mart 2024 16:17

Öncelikle HM Saç Atölyesi'ne 7-8 yıldır gidiyorum. Düğün saçımı, kına saçımı, diğer özel günlerdeki saç modellerimi ve tüm ombrelerimi hep H**** Bey ve çalışanları yaptı. Bu süreç içerisinde çok beğendiğim zamanlar da oldu, hiç beğenmediğim zamanlar da. Ancak çevredeki kuaförlerden daha iyi bulduğum için hep oraya gittim ve arkadaşlarıma, aileme önerdim; onlarla birlikte de ziyaret ettim. Fakat H**** Bey evlendiğinden beri konsept değişikliğine gittiler. Sanırım artık kuaför değil, güzellik salonu işletiyorlar ve kuaförlük yan iş olarak yapılıyor. Sosyal medyaya yönelik işlere daha çok önem veriyorlar gibi geliyor bana. Dün, H**** Bey'le konuştuğumuz gibi, daha önceden yaptığı ombrenin geçişlerini düzeltmek için salona gittim. Saçlarım sağlıklı ve gür değil, dolayısıyla bakımı kolay olmalı. Buna rağmen H**** Bey, işlem için 3.500 TL istedi. Bence bu çok fazlaydı ama sorun etmedim ve cila yapmayı teklif ettim. Daha sonra ombre yaparız diye düşündüm. H**** Bey, facelight yapmayı önerdi ve güvendiğim için kabul ettim. Ancak, bu süreçte küçük çocukları oyalamak için yapılan basit bir işlem için 3 paket attı saçıma. Bu 5 dakikalık işlem için, H**** Bey tek olduğundan, 3,5 saat bekledim. Sonunda saçımı açtı ve cila yaptı. Fakat sonuç, kendi ombre rengimden tamamen bağımsız, sapsarı bir renk oldu. Bu durumu göze batan bir renk olduğunu belirterek H**** Bey'e ilettim ve o normal olduğunu söyledi. İşlemin sonunda kasaya geçip borcumu sorduğumda, '1000 TL versen yeter' dedi. Ben de gayet kibar bir şekilde, bu 1000 TL'nin içinde hangi hizmetlerin olduğunu sordum. Müşteri olarak bunu bilmeye hakkım var. Ancak H**** Bey, gerilerek 'saçı yıkadım, paket attım, cila yaptım, şekil verdim; bunların hepsi ayrı ayrı ücretlendirilen işlemler' dedi. Ben de 'Bu kadar emek verdiniz mi bu saça?' diye sordum ve parayı uzattım. Çünkü H**** Bey, saçımla toplamda ancak 20 dakika ilgilendi: 5 dakika paket atma, 5 dakika cila yıkama, 10 dakika şekil verme. Buna rağmen, mekandan ayrılırken arkamdan yüksek sesle 'Beğenmiyorsan bir daha gelmezsin' dedi. Yapılan saygısızlığa, tekrar saçımı boyatmak zorunda kalmama ve gösterilen aç gözlülüğe çok üzüldüm. Yıllardır vazgeçmediğim bir yerdi ama bu deneyimden sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Eğer siz de deneyimlemek isterseniz, buyurun gidin; ya da gitmeden önce başka iyi bir kuaför bulun.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Beklentilerimi Karşılamayan Saç İşlemi Ve İletişim Sorunları

16 Mayıs 2025 23:31
Beklentilerimi Karşılamayan Saç İşlemi Ve İletişim Sorunları
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin Başar Kuaför'de Yaşadığım Pişmanlıklar Silsilesi!

04 Temmuz 2024 11:03

Kuaförde Beklenmedik Hayal Kırıklığı