Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Happy Moon's Düzce Şubesinden Şikayetçiyim

11 Ekim 2024 18:43

10 Ekim perşembe 2024 tarihinde saat 20.00 -22.25 saatleri arasında 8 kişilik aramızda yabancı arkadaşlarında olduğu bir grupla Happy Moons Düzce şubesine vakit geçirmeye gitmiştik yenildi içildi bizimle ilgilenen arkadaşlara teşekkürde ederim fakat hesap ödenirken tek tek ne içtiğimi ne yediğimi söylememe rağmen bir de nakit para verdim ona rağmen yanlış ödeme alındı bende insanlık halidir dedim ilgilenen arkadaşlardan D** hanıma söyledik böyle böyle tuttu benim aldıklarım dedim oda arta kalan bir su vardı onu da sizden aldım dedi neden dedim grupla geldiniz en son su kaldı 277 lira tutmuş oldu dedi ben sadece kızartılmış dondurma ve çay içtim ikisi toplam 227 TL diye hesap ettim arkadaş bana 277 tuttu dedi suyuda katsa ki su benim değil tanımadığım ilk defa bir ortamda olduğum. Birine ait suyla bile 277 tutmazken bana verilen para üstü 20 TL yanımda şahitlerimde var. Ben konuyu tane tane anlatmama rağmen suyuda size yazdık denmesi bana göre ayıp ve ona rağmen eksik para verilmesi zaten ayrı bir olay ben bu konuyu gerekli yerlere de taşıyacağım. Bir de kafelere dağıtacak kadar zengin değiliz kusura bakmayın. Kameralardan bakma gereğinde bulunursanız diye diyorum bej rengi giyimli biriyim yanımda şapkalı bir bayan vardı.

Happy Moon's Bulvar 216 Alınamayan Hizmet Ve Eklenen %10 Hizmet Bedeli

23 Mayıs 2024 09:31

Serpme Kahvaltıda Fazladan Çay Ücreti Alınması Mağduriyet Yarattı

17 Ekim 2025 17:05

19 Haziran 2024 13:38
İrem sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 10:59
Happy Moon's Gelen Soğuk Yemek Ve Personel İlgisizliği