Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Hankook Lastikleri Fabrikasyon Hatalı Ürün Sorunu

16 Haziran 2023 01:48

Yıllardır satın aldığım bütün araçlarıma hankook marka lastik almaktayım. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Çevremdeki bütün arkadaşlarıma ve akrabalarıma sizi önerdim, ve sizin firmadan lastik satın almalarını sağladım.

04.05.2020 yılında Mezitli/Mersin’de bulunan hankook bayiniz olan Doruk lastik firmasından 4 adet satın aldım, aldıktan bir süre sonra araçta uğultu sesi olduğunun farkına vardım. Lastikten olabileceğini asla aklıma gelmedi çünkü hepsini sıfır aldığım için öyle bir hata olabileceğini düşünmedim çünkü yıllardır sizin firmanın lastiğini kullandığım için hiç sorun yaşamadım.

Bu yüzden aracımı yetkili servise götürdüm aracımın ön düzenden olduğunu söylediler. Bende ön düzenciye gittim rot ve balans ayarı yaptırdım. Bir süre kullandım yine devam etti arıza. Tekrar servise gittiğimde teker bilyası dediler. Teker bilyası değişti yine bir süre zamanı süresi geçti. Arızanın devam etmekte olduğunun farkına vardım. Tekrar servise gittiğimde aks bilyasından, amortisör tepe bilyasından derken değiştirmedik yeri kalmadı. En sonunda lastikçinin birine gittiğimde dört lastiğin de fabrikasyon hatalı olduğunu gösterdiler. Kendi gözümle gördüm.

Satın almış olduğum Doruk lastik firmasına başvurduğumda garanti süresinin geçtiğini yardımcı olamayacağını bildirdiler. Kısacası sizden satın almış olduğum lastiğin fabrikasyon hatası yüzünden çok büyük mağduriyete uğradım ve o arızayı bulana kadar 2 yıl geçti. Boş boşuna masraf ettim. 4 adet lastiğimin de değiştirilmesini rica ederim. Sizin gibi kurumsal bir firmaya da müşteri memnuniyeti ve müşterinin mağduriyetini karşılamak yakışır.

Bu konu hakkında mağduriyetimin giderilmediği takdirde bundan sonra asla sizden herhangi bir ürün almayacağım ve gereken yasal yollarımı arayacağım. İnanıyorum ki sizin gibi kurumsal bir firmaya da bu tür yollara gerek kalmayacaktır. Yardımcı olacağınıza inanıyorum.

17 Haziran 2023 00:05

Genel müdürlüğünüze 5 aydır defalarca Ürünle ilgili Şikayetimi mail olarak bildirmeme rağmen hiçbir şekilde cevap verilmedi. Cevap yazmak bu kadar zor mu bu kadar ilgisizlik olamaz. Demek ki firmanızın müşterilerine verdiği değer bu kadar mış Ürünlerinizi satana kadar. Keşke sizden lastik almasaydım inşallah mesajımı okuyup da zahmet Edip cevap verirsiniz.

Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 12:01

27 Eylül 2023 13:33
Hankook Lastikleri Laufenn Lastiği Defolu Satmışlar.

21 Aralık 2024 20:08

07 Kasım 2024 16:16
Hankook Lastiklerinde Güven Sorunu
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Hankook Lastikler 2 Yılda Kullanılamaz Hale Geldi

01 Haziran 2023 13:49