Mehmet sonuçtan memnun

Haier Beyaz Eşya Kurutmalı Çamaşır Makinesi Sorunu

20 Ocak 2024 16:33
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

15.01.2024 de Media Markt internet sitesi üzerinden sipariş verdiğim haier marka kurutmalı çamaşır makinesi (haier hwd120-b14979-s) 17.01.2024 de teslim edilmiş, 19.01.2024 de de teknik servis tarafından kurulmuştur.

Bugün yani 20.01.2024 de ilk defa yapmış olduğum yıkama esnasında, yıkama başladığında makinenin içerisinden gelen takırtı seslerini gözlemledim. Daha sonrasında sıkmaya geçtiğinde ise çok yüksek bir takırtı sesiyle makine gezmeye başladı. Çok yüksek sesler ve takırtılar nedeniyle yıkamayı devam ettiremedim. Sanki bir hilti ile duvar kalıyormuşçasına sesler duydum. Cep telefonumla videosunu da çektim ancak buraya yükleyip yükleyemeyeceğimden emin değilim.

Şimdi yıkayamadığım çamaşırları alırken fark ettim ki kazanı çevirdiğimde, kazanın zor döndüğünü ve içeride bir şeyler tarafından engellendiğini ve takıldığını hissettim. Bu şikayeti yazmadan önce haier müşteri hizmetlerini aradım ve arıza kaydımı oluşturup teknik servise yönlendirdiler.

Sonrasında ise Media Markt müşteri hizmetlerini arayıp iade süreci hakkında bilgi aldım. Avrupa'da çok yaygın kullanılan ve Türkiye pazarına yeni girmiş bir markadan aldığım ilk ürünün arızalı çıkması ve beni mağdur etmesi, benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Bir de o kadar çamaşır yıkanmayı bekliyor. Umarım en kısa zamanda sorun çözülür.

23 Ocak 2024 16:36
Haier Beyaz Eşya Kurutmalı Çamaşır Makinesi Sorunu

Haier müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmesi sonrası, başka bir teknik servis ürüne bakmaya geldi ve bana verdikleri bilgi, makinenin taşınması sırasında kazanı sabit tutması amacıyla takılan demir çubukları tam olarak yerinden çıkarılmadığı ve bu sebeple kazanın devir çevirmekte zorlandığı bilgisi. Buraya unutulan demir çubukların da fotoğraflarını koyuyorum. İleride bir sıkıntı olursa diye, yeni gelen teknik servisçi arkadaşa bunu raporuna yazmasını rica ettim. Dolayısıyla ileride bununla ilgili bir sorun yaşarsam, kullanıcı hatası vs gibi bir şey asla kabul etmiyorum etmem. Bunun dışında şu an için bir sorun gözükmüyor.

23 Ocak 2024 16:53

Teşekkürler

26 Mart 2024 14:24 (Şikayetten 2 ay sonra)

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Haier Beyaz Eşya Çamaşır Makinesinde Yaşadığım Sorunlar

Çiğdem
15 Ağustos 2024 23:07
Haier Beyaz Eşya Çamaşır Makinesinde Yaşadığım Sorunlar
Vahap sonuçtan çok memnun

Vahap
26 Şubat 08:43
"Haier 24 saat içerisinde geri dönüş sağlanarak yetkili servise geri bildirimlerin iletildiği ve kullanım kılavuzunun tarafıma mail ile iletildiği bilgisini vermesinden 24 saat geçmesi ile Yetkili servis temsilcisinin arayarak gelip ilgili işlemlerin yapılacağını ve yaşadığımız durum için üzgün olduklarını bildirmeleri buradaki sistemin müşteri memnuniyeti açısından etkili olması çok sevindirici. Ürünü kullanıyoruz ve ürünün yıkama ve kurutma performansını denedik ve ben açıkçası çok başarılı buldum. Gelen servis arkadaşların dalgınlığına veya bilgisizliğine denk gelebilir normal makinelerde olmayan bir durum mil desteği. Aldığınız ürünün arkasına iyi bakın kurulum tamamlanınca sarı etiketli milleri çıkarmayı unutmayın burada nadir yaşadığımız 2 şikayet de benzer şikayetler. Firma Ve yetkili servis sağlayıcısına teşekkür ediyorum."
Haier Çamaşır Makinesi Servis Sorunları
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
20 Kasım 2024 22:40
Sahin sonuçtan çok memnun

Haier Beyaz Eşya Kurulum Sonrası Ses Sorunu Ve Yetersiz Destek

Sahin
28 Ocak 21:58
"Hızlıca ilgilenip problemi çözdüğünüz için teşekkür ederim. Size naçizane tavsiyem firmanızın marka değerinin düşmemesi için daha yetkin ve tecrübeli servislerle çalışmanız."
Haier Beyaz Eşya Kurulum Sonrası Ses Sorunu Ve Yetersiz Destek