Güzel Hosting Piyasanın Üzerinde Fiyat

20 Temmuz 2023 15:41

İlk defa çalışıyorum, geçen sene bir domain aldım ve bir hosting full paket. Hiç kullanmadım. Senesi gelince domaini yenileme mesajı geldi. Ben de yenilemek için sayfaya baktım, inanamadım 300 küsur tl yazıyor inanamadım Sonra güzel hostingin sayfasına gittim kontrol ettim yenileme ücreti 10.49usd com 12.85 USD net fiyatı. Hemen müşteri hizmetlerini aradım Emre isimli bir arkadaş ile görüştüm. Bana kur farkından dolayı öyle olduğunu söyledi. Ben de dedim ki " ben tl tutarından bahsetmiyorum neden bu kadar yüksek diğer firmalar 4.99usd ye yeniliyorlar" indirimler peşi sıra. Bizim anlaşmamız farklı dedi. Aslında kendileri de domainleri diğer firmalar gibi aynı yerlerden temin ettiklerini fakat fiyatlarının bu şekilde olduğunu söyledi. Hiçbir çözüm üretilmedi. Sonuç beni kaybettiler. Bir domainde rakipler arasında bu kadar fark olmaz. Bence alan adı gerçekten kurumsal büyük firmalardan ve hep aynı yerden alın. Taşımak zorunda kalmazsınız. Güzel hosting yetkililerine de buradan önerim, katma değerli iş yaparak kazanımda olmalarını, domain bu işin giriş aşaması olduğunu ve bu yüksek fiyatlarla kendilerine zarar verdiklerini söylemek isterim. Umarım bir özeleştiri yaparlar.

20 Temmuz 2023 16:06 (Şikayetten 24 dakika sonra)
20 Temmuz 2023 16:46

Rakipleriniz 4.99usd, siz 10.49usd bu kadar fark normal demek istiyorsunuz. Enflasyon ve döviz kuru kabul etmiyorum çünkü konumuz ödenecek tl miktarı değil. Dolar olarak abartılı bir fiyat kimde her domain yenileme ya da satışında 6 dolar zarar bütçesinden karşılamaz. Mazeretiniz aklımızla dalga geçiyor. Ben az önce başka bir firmadaki domainimi 2 sene uzattım hem de sizin 1 yılınızdan bile daha ucuza. Size de bol şans dilerim.

20 Temmuz 2023 16:48

Sizde biliyorsunuzdur ama bilgi anlamında paylaştım.

20 Temmuz 2023 17:13

Yeni alım/transfer/yenileme tamamı farklı işlem ve farklı ücretlendirmelerdir. Yenileme ücretleri dünya genelinde bu şekildedir. Yeni alımlarda ya da transferlerde zaman zaman biz de kampanya yapmaktayız ancak şu anda kampanya bulunmamaktadır.

20 Temmuz 2023 21:18

Dost acı söyler, iyiye gitmiyorsunuz. Güzel değil yaptıklarınız. Yenilemem olur biter siz kaybediyorsunuz. Çözüm üretemiyorsunuz anladım. En çok dünya geneli diyorsunuz ya ona güldüm. Türkiye'de fiyatlarınız 2 katı diyorum siz dünya geneli diyorsunuz. Aldığınız maaşlarda dünya genelidir o zaman. Kusura bakmayın ben Türkiye pazarındaki oyunculara bakıyorum. Çözüm üretmeyecekseniz boşuna cevap yazmayın.

15 Aralık 2023 11:07
Natro Hosting İndirim Taktiği
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 23:57

Alan Adı Yenileme Ücretlerine Fahiş Zam Ve Etik Dışı Fiyatlandırma