Guvenilirmedyumlar.com Medyum Mağduriyeti

29 Mart 2024 09:46

Medyum 5114 ile 3000 TL peşin, toplamda 8000 TL'ye anlaşmıştık. İşlem için 5000 TL ödenecekti ve 40 gün süre verildi. 35. Gününde aradığımda işlemin başarılı olacağını söyledi ve hesap numarası gönderdi. Daha sonra acil olarak 3000 TL daha talep etti ve ödeme yapmazsam işlemi bozacağını söyledi. Ben de ödeme yapmayacağımı ve işlemde bir gelişme olmadığını belirtince tehdit etti.

Yorumlar (10)

Özlem
Özlem

Mustafa ben de işlem yaptırmayı düşünüyorum ona kötü mü

Salih

Medyum5114 ismini ceys_kutup_elsahir olarak değiştirmiş işinde iyi ama bayağı azarlıyor instasi bu

Şule

Bende. Çok mağdur oldum medyum Zeki tarafından telefonu sonu 3860106 medyum Sezai sonu 72 medyum hoca diye onura zaten sayıfa paylaştım

Ali
Ali

Medyum Zeki hocayı yaklaşık 8 senedir tanırım hiçbir zararını görmedim.

Şule

Salih bey kimini reklamını yapıyorsun acaba bir kurtulamadık sizden

Salih

Ceys_kutup_elsahir Instagramı bir danış yaparsa iyidir işinde

Faruk
Faruk

Ne oldu hocam tam olarak

İlkin
İlkin

Çok geçmiş olsun size önerebileceğim kötü türden olmayan bir hoca var. Kendisi mardinli bir hocadan almış eğitimini gayet düzgün efendi biri. Kendisiyle konuşursanız zaten sizde düzgün biri olduğunu anlarsınız. Instagram üzerindeki çoğu hoca yalancı ama bu adam kesinlikle azınlıktan biri Instagram hesabı medyum5114 umarım faydalı olurum :)

Salih

İyi mi adam büyücü ha işinde iyi ama söyledikleri tarif ettikleri yapılacak bir şey değil kuranın üstüne idrar dökerek bazı şeyleri okumamı söyledi sonrada o nu mezara göm dedi istasi bu bu arada medyum5114 ceys_kutup_elsahir olarak değişmiş ama dedigni yapıyor ona bir şey diyemem

Dalgamı geçiyorsun ben zaten medyum 5114 den şikayetçiyim

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Guvenilirmedyumlar.com Medyum Şikayet İncelemesi

07 Eylül 2024 18:17