Balıkesir Gürkan Organizasyon Fatura Kesmiyor!

27 Mayıs 2024 12:32155

Yaptığımız alışverişten dolayı fatura talep ettim fakat faturamı kesmediler.
Sandalye kiralama için başvurduğum kuruluştan hiçbir indirim istemedim. Sandalyeleri kendileri getirirlerse nakliye ücreti isteyeceklerini söylediler. Bizde bulduğumuz 2 araba ile depolarına gittik. Şehrin dışında yolları çok kötü bir yere gittik. Sandalyeler arabalarımıza sığmayınca kendi inisiyatifleri ile geri kalan 15 sandalyeyi yollarının üzeri olduğu için kurumumuza bırakabileceklerini söylediler.
Sandalyeler geri alınırken nakliye ücretini ödedik. Ama biz çok sorun çıkartmışız. İstenen paranın üstüne KDV'sini koyacakmış.

Baloğulları Mobilya (Kazan) Teslimat Ve Ürün Kalitesi Konusunda Büyük Hayal Kırıklığı!

10 Haziran 2024 12:461.256

Hayatımda nadiren de olsa yorumlara bakmadan, çok araştırmadan karar veriyorum ürün alırken. Keza bu da öyle oldu ama al...

24 Şubat 2025 13:581.265

Aralık ayında satın aldığımız ürünleri, teslim tarihi gelmeden önce aranıp müsaitlik sorulmadan, emrivakiyle alelacele k...

4 Yorum