Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 10:56

Ağustosun ilk haftasında düğünümüz var ve mobilyaları erken alıp sorun yaşamamak adına 31 Mart günü Gürbüzoğulları Konya firmasından salon ve yatak odası takımı aldık. Faturada en geç Mayıs ayı içinde teslim edilecek ibaresi bulunmaktaydı fakat mobilyalar 31 Haziran günü teslimat için geldi. Mobilyalar açıldıktan sonra salon takımının teşhir üründe bile bulunmayacak hatalarla dolu olduğunu fark ettik (yanık lekeleri, isli görüntü, dikiş hataları, tüy toplanmaları ve birkaç hata daha). Kurulum için gelen ekip değişim için notunu aldı ve yenisinin getirilip eskisinin götürüleceğini söyledi. Düğünümüze birkaç gün kaldı ve bu söylenenin üstüne 1 ay geçti fakat herhangi bir adım atılmadı. En az 15 sefer Gürbüzoğulları'ndan M***** Bey ile telefonda konuştum ve her aramamda 2 dakikaya arayayım şu an bir şeyle uğraşıyorum deyip kapattı, aramaması üzerine her seferinde yarım saat içinde tekrar aradım ve her tekrar arayışımda İ** Bey ile görüşüp döneyim dedi ve hiçbir seferinde dönmedi. Gürbüzoğulları pişmanlıktır, Tüketici Hakları'na başvuracağım. Yüzlerce bin lira para veriyoruz. Aldığımız karşılık bu. Gözle görülebilir. Birkaç hatanın fotoğrafını ekliyorum bu hatalar birçok yerde bulunmakta hepsini atmayacağım. Ve eklemek gerekli ki yan sehpamız gönderilmedi. Gönderilecek dendi hala yok.

02 Ağustos 2024 16:28

Şikayetvar'a yazdığım bu yazıya istinaden Gürbüzoğulları'nın sorumlusu olduğunu söyleyen "E***" adlı şahıs gün içerisinde -ben değil de- nişanlımı arayarak sert bir üslup ile mobilyaların evden alınıp satın aldıkları firmaya gönderilip gerekli incelemeler neticesinde işlem yapılacağını söylemiş. Siz bu mobilyaları alacaksınız da benim 1 hafta sonra düğünüm var ev görmeye farklı şehirlerden gelen misafirlerimi ben mindere mi oturtacağım. Söylediğinizin aksine çözüm odaklı değilsiniz, müşteri memnuniyetini düşünmeyen kurumsallıktan bir haber büyük görünen küçük bir firmasınız. Saygılarımla.

23 Eylül 2024 14:50
Gürbüzoğulları Mobilya Gürbüzoğulları Konya Teşhirden Bile Daha Kötü Malları
gurbuzogullari-mobilya-gurbuzogullari-konya-teshirden-bile-daha-kotu-mallari-5.jpg

Tarih 23.09.2024 değişim için yeni ürünler geldi (aylar sonra). Eski ürünler aşağı indirildi yeni ürünler yukarı çıkarıldı. Yeni gelen ürünler eski ürünlerden çok daha kötü durumda (resimler ektedir), bizimle alay etmekten başka hiçbir şey değil bu durum. Taşımayı yapan arkadaşlar müdürleriyle konuştuktan sonra aşağı indirilen ürünlerimiz geri yukarı çıkarıldı yukarıdaki yeni ürünler tekrar aşağı indirildi ve aşağıdan gelen eski ürünlerimiz indirilirken siyah yağ lekeleri olmuş (resimler ektedir). Gürbüzoğulları bbu duruma bir çözüm olamıyor kaç sefer daha telefonlarda yalvarıp paramızın karşılığını istememiz gerekiyor.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Gürbüzoğulları Mobilya'dan Aldığım Ürünlerin Montaj Ve Parça Sorunları Çözülmüyor

17 Temmuz 2025 10:25
Rifatcan sonuçtan hiç memnun değil

Gürbüzoğulları Mobilya Kusurlu Ve Geç Teslim Edilen Mobilyalar, Kötü Muamele Ve İade Talebi

27 Eylül 2025 19:37
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 20:25

19 Temmuz 2024 12:03