Ömer sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 21:46

Alfemo Ankara Güngörler Mobilya Şubesi'nden, Haziran 2023 tarihinde Penta koltuk takımı aldım. Teslimatı ise 19 Eylül 2023 tarihinde uzun uğraşlar neticesinde Çankırı'ya sorunlu olsa da yapıldı. Aradan belli bir süre geçtikten sonra ikili koltukta belirgin bir şekilde göçmeler oluştu, üçlü koltukta ise büzülmeler meydana geldi. Müşteri hizmetlerini Ağustos servis talebi için aradım, durumu bildirdim. Servisin Çankırı'ya belirli aralıklarla geldiğini, bunun zaman alacağını bana bildirdiler. Ben de durumu anlattım, özellikle ikili koltuğu kullanmaz durumda olduğumuzu söyledim. Bunun üzerine ürünlerin fotoğraf, video ve evraklarını istediler, gönderdim. Koltuk takımlarında üretim hatasının olduğunu, bunun için fabrikaya bilgi verildiğini, sonuç beklediklerini her aramamda söylediler. En son olarak bir hafta içerisinde sonuç alınacağını ve bana bilgi verileceğini belirttiler. Bu zamana kadar uzun süredir oyalanıyorum. Bir an evvel sonuç alınmasını ve sorunumun giderilmesini ilgililerden bekliyorum.

19 Kasım 2023 00:48

21 Ağustos 2024 19:00
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 13:26
Kar Mobilya (Ankara)'dan Şikayetçiyim