Gündoğdu Mobilya'da Teslimat Ve İletişim Sorunu

20 Ekim 04:20

Gündoğdu Mobilya İzmir Karabağlar Şubesinden gidip yatak odası takımı almak istediğimizi söyledik. Düğünümüz yapılmıştı ve hâlâ yatak odası takımımız yoktu. 20 gün içinde teslim edebileceklerini söylediler. Biz de her ne kadar kalitesini beğenmesek de birini sipariş verelim bir an önce gelsin diye düşündük. Elden taksit imkânı var, benim adıma kâğıtlar düzenlendi. Sipariş onayı olup olmadığını telefonla arayıp bilgi vereceklerini söylediler. İşimiz bir an önce çözülsün diye 3 bin TL depozito bıraktık. Arayan soran olmadı, biz de onaylanmadığını düşündük çünkü kredi borçlarım vardı, onaylanmaz ise başka biri gerektiğini söylemişlerdi. Orada görevli olan yaşlı başlı biri olduğu için Türkçeyi bile zor anlıyor, numaramı yanlış yazdığından bana ulaşamamışlar ve onayım olmadan ürün çıkartmak istemişler ama biz o süre içinde çoktan başka yer ile anlaşmıştık bile. Depozitomuzu geri isteyip sipariş iptali yapmak istediğimizde ise cayma bedeli adı altında paramızı geri ödemeyeceklerini söylediler. Buna hakları olmadığı halde insanları mağdur eden kalitesiz ve kurumsal olmayan şirket bile demek istemiyorum, acelemiz olmasa kapısından bile geçmezdik. Ürünlerinin kalitesiz olduğu uzaktan bile belli.

Işık
15 Mart 08:24