Umut sonuçtan hiç memnun değil

Gündoğdu Mobilya Büyük Hayal Kırıklığı!

09 Ocak 2024 20:47

Gündoğdu Mobilya'dan 6 ay önce aldığım Empoli düğün paketi baza ve koltuktan gıcırdama sesi geliyor. 19 Aralık tarihinde kayıt açtırdım, 'Depo sizi arayacak' dediler ancak hala ne arayan var ne de soran. Resmi çağrı merkezini aradığımda 'Aradığınız abone şu anda meşgul' denilip telefon kapanıyor. Böylesine kurumsal ve pek çok şubesi olan bir işletmenin bu kadar sorumsuz davranıp günlerdir kimsenin ilgilenmemesi markaya yakışmıyor. Ben de yeni evlenen arkadaşlarıma Gündoğdu markasını önermiştim, ancak bir daha asla kimseye markanızı tavsiye etmeyeceğim. İvedi bir şekilde mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

10 Ocak 2024 08:21 (Şikayetten 11 saat sonra)

Ürünlerimizle ilgili sorunlarınızı bize ulaşarak bildirebilirsiniz.

10 Ocak 2024 16:21

Bildirdik 5 gün önce mail atıldı hala ne arayan var ne soran 19 aralıkta kayıt açtık bu kadar mı zor arıza için gelmek? Daha kaç gün beklememiz gerekecek?

24 Şubat 2024 16:57

Merhaba, 8 ay önce aldığım düğün paketi lotus koltuklarımda çökme oldu. 19 Aralık 2023 tarihinde açtığım kayda Samandıra depo ekibi 27 Ocak 2024 tarihinde gelebildi. (Depo ile evim arası 15 km) ürünlerim 29 Ocak 2024 tarihinde Trabzon fabrikaya gitti ve 24 Şubat 2024 itibari ile günlerce arayıp sıkıştırarak ancak teslim edildi. Onu da kırlentlerimi göndermeyerek eksik teslim ettiler. Bu süreçte Trabzon fabrika arıza kayıt bölümündeki İlknur hanıma sonsuz teşekkür ederim. Belki 6-7 defa aralıklarla arayıp ürünümün durumumu sormama rağmen bıkmadan usanmadan ilgilendi süreci hızlandırdı. Onunlada kalmayıp ürünün bana ulaşıp ulaşmadığına dair arayıp bilgi aldı. İ*** hanımın şirketinizde çok daha yüksek mevkilere gelmesini temenni ederim. Ayrıca Samandıra depo sorumlusu S*** beye ulaşmak Cumhurbaşkanına ulaşmaktan daha zor telefonlarını asla açmaz mesajlara cevap vermez bilgi alabilmeniz mucize Allah bir daha Gündoğdu'dan bir çöp almayı nasip etmesin.

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Gündoğdu Mobilya Baza Gıcırtı Sesi

24 Ocak 2024 11:46
Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Eksik Ve Hatalı Teslim Edildi, Sorun Çözülmüyor

06 Ekim 2025 17:38