Esra sonuçtan hiç memnun değil

Gümüşsuyu Halıdaki Silinmeyen Leke Sorunu

Gümüşsuyu Halıdaki Silinmeyen Leke Sorunu
25 Ekim 2024 17:37

2022 senesinde, çok övülerek İstikbal'in reklamında bile olan Gümüşsuyu Black&BROWN halıyı aldım. Ben alırken silinmeyeceği kesinlikle söylenmedi. Öyle olsa asla almazdım. Silinmeyen halı mı olur? Her lekede servise mi gider halı, böyle şey olur mu! Halımın üzerine çay döküldü, havlu kağıt ile bastırdım, halıcıyı ve halı servisini aradım. 520 TL'ye bir halıyı yıkadılar! Alıp götürdüler, halı geldiğinde lekesi başta gözükmedi. Kullandıkça çay lekesinin olduğu gibi alttan çıktığını gördüm. Ben halımın geri alınmasını istiyorum, 2 senedir bu halı ile uğraşıyorum... Burada yorumları okuyunca şoka girdim, hep aynı halıda sıkıntı çıkar mı? Ben aradığımda da bana bir de yalan söylediler. 'Bir tek size duyduk böyle şikayet' diye, burası şikayet dolmuş. Lütfen bir çözüm üretin, halımın değiştirilmesini istiyorum. Silinebilen bir halı almak istiyorum. Az para vermedim bu halıya.

30 Ekim 2024 09:04 (Şikayetten 4 gün sonra)
30 Ekim 2024 09:10

Hayır 2 kere çaldırıp ben tam açacakken kapattınız, hemen geri döndüm mesai saatleri dışındayız dediniz, beni niye arıyorsunuz pardon çaldırıyorsunuz mesai dışındaysanız.

30 Ekim 2024 10:17

Servisi arıyorum markayla görüşün, markayı arıyorum leke garanti kapsamında değilmiş, üzerinden zaman geçmiş iyide yeni kustu halı lekeyi ben ne yapabilirim ilk yıkandığında yoktu diyorum halı servisiyle görüşün o zaman diyor, herkes birbirine atıyor, yazık yazık ürün satana kadar her şey sattıktan sonra kimse sahip çıkmıyor.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 17:36
Gümüşsuyu Halı: Kullanıcı Hatası Mı, Kalite Sorunu Mu?
Raziye sonuçtan hiç memnun değil

Halıda Kalıcı Leke Ve Deformasyon Sorunu

11 Mart 2025 10:06
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2025 19:36

25 Temmuz 2024 09:17
Gümüşsuyu Halı Gümüşsuyu Kullanıcı Hatası Bile Olmayan Ürünlerine Sahip Cik!

25 Mart 2024 04:55