Öznur sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 17:36

2023 Aralık ayında aldığım Gümüşsuyu Black Brown Yeşil serisi halım leke oldu ve doğal olarak sildim. Suyun değdiği her noktada keçeleşme ve renkte değişiklik oldu. Müşteri temsilcisi ile görüşme yaptım ve hatanın kullanıcı kaynaklı olduğunu söyledi. Halıyı silmemem gerektiği bilgisi verildi. Hayır, bunun bilgisi neden satılırken verilmiyor? Halı bu, yani leke olduğunda silinir. Bir şey yapamayacaklarını, anlaşmalı halı yıkamaya göndermemi önerdi. Halı servisinde halı yıkandı, geldi fakat sildiğim yerlerdeki keçeleşme düzelmedi ve renk farkı oluştu. Tabii halı her leke olduğunda biz dokunmayacak, onların anlaşması olan halı yıkamaya verecekmişiz. En küçük lekede dahi böyle problem olan bir halı olabilir mi? Duvarda süs diye asmıyoruz sonuçta bu halıyı ve günlük yaşamda her şey olabilir. Bunu da kullanıcı hatası diyerek üstlerinden atmaları ne kadar doğru bilemiyorum. Alırken öve öve bitiremedikleri halının daha ilk günden böyle olması, markayla ve söylenilenle o kadar çelişkili bir durum ki, Gümüşsuyu kaliteli bir marka diye güvenerek o kadar para verdik ama yanılmışız. Asla hak etmiyor. Dedikleri gibi ürünlerinin arkasında durmalarını ve sorunumu çözmelerini bekliyorum. Eklediğim görseller yıkama sonrası görsellerdir; renk farkı var, keçeleşme sorunu devam ediyor. Halımın yenisi ile değiştirilmesini istiyorum.

01 Kasım 2024 08:53 (Şikayetten 15 saat sonra)

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Gümüşsuyu Halıdaki Silinmeyen Leke Sorunu

25 Ekim 2024 17:37
Gümüşsuyu Halıdaki Silinmeyen Leke Sorunu
Raziye sonuçtan hiç memnun değil

Halıda Kalıcı Leke Ve Deformasyon Sorunu

11 Mart 2025 10:06

29 Mayıs 2025 14:59
Gümüşsuyu Halı Boyası Akması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Gümüşsuyu Halım Su Lekesiyle Bile Mahvoldu, Hiçbir Yöntem Çare Olmadı!

03 Ağustos 2025 02:45
Gümüşsuyu Halım Su Lekesiyle Bile Mahvoldu, Hiçbir Yöntem Çare Olmadı!
gumussuyu-halim-su-lekesiyle-bile-mahvoldu-hicbir-yontem-care-olmadi-3.jpg
gumussuyu-halim-su-lekesiyle-bile-mahvoldu-hicbir-yontem-care-olmadi-1.jpg
Nimet sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 16:23
Gümüşsuyu Halı Halının İplikleri Çok Kötü Silinmiyor Leke Çıkmıyor