Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 10:13

29.07.2024 tarihinde Macun Mahallesi Gümüş Pastanesi'nden (yani asıl yapım merkezleri) tasarım pasta siparişi verdim. 30.07.2024 tarihinde saat 16:00'da teslim almak üzere. 30.07.2024 tarihinde bana pastanın fotoğrafını attılar, şok oldum! Tasarım pasta yaptırıyorum ve görselin çıktısını alıp pastaya yapıştırmışlar. Ben fotoğraflı pasta istemememe rağmen sonrasında düzeltelim dediler. Tamam dedim. Düzeltip tekrar attılar ve daha büyük bir şok yaşadım! Pastanın üzerini sıyırıp tekrar yapmışlar ve üzerine şeker hamurundan yapmaları gereken figürleri 3 yaşında anaokulu çocuğu yapmış gibiydi. Bayrağı, ayı, yıldızı bile olmamış ve figürlerden birini yapamadıkları için yine çıktı alıp yapıştırmışlar. Onu da becerememişler, yırtılmış ve bunları olmuş gibi tekrar attılar. Pastanın arkası yarık! Ve teslimata 2 saat kaldığı için her şey buna göre planlanmıştı. 2 saate başka hiçbir yerin baştan yetişmeyeceğini söylediler. Mağduriyetin böylesi. Ben buradan ilk kez yaptırmıyorum, hiç böyle bir şey yaşamadım dediğimde, şeker hamuru ustamız bugün izinli dendi! Keşke baştan söyleseydiniz, ben zamanında gidip başka yerden sipariş verirdim. Mecburen hiç içime sinmeyerek o pastayı oradan almak zorunda kaldım. Üstündeki figürleri sadece Liva'ya gittim, yetiştirin diye ricada bulundum. Sağ olsunlar figürleri yaptılar ama tabi pastanın arkası yarık olduğu için o figürlerin durması mümkün olmadı. Benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bir daha asla sipariş vermeyeceğim.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 10:11
Yanlış Yazılı Pasta Ve İlgisiz Hizmet Deneyimi
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 10:56

16 Temmuz 2025 23:33
Liva Ayrancı Şubesi'nde Tasarım Pasta Siparişimde Yaşadığım Olumsuz Deneyim
liva-ayranci-subesinde-tasarim-pasta-siparisimde-yasadigim-olumsuz-deneyim-4.jpg
liva-ayranci-subesinde-tasarim-pasta-siparisimde-yasadigim-olumsuz-deneyim-2.jpg