Elazığ Gümrük AVM Satıcısından Esnaflığa Yakışmayan Hareketler

25 Aralık 2024 11:44

Elazığ'da bulunan Gümrük AVM'yi 22.12.2024'de ziyaret ettik. Normalde ürünlerin bir kısmı orijinalken bir kısmı orijinale yakın olarak yapılmış. Biz de alışveriş yaparken satıcıya sorduk Lowa marka askeri bot orijinal mi değil mi diye.

Oradaki kişi ürünün orijinal olduğunu dile getirdi. Eğer orijinal değilse iade edebilirsiniz dedi. Aldığımız ürünün fiyatı 2.500 TL idi ki bu markanın ürünleri 10000 TL den aşağı yok. Bizde ihraç fazlasıdır ne olacak diye aldık. Akşamında araştırmak için fırsatımız oldu meğersem ürün orijinal değilmiş. Bunun üzerine bir sonraki gün ürünü iade etmek istediğimizi söyleyip 24.12.2024 tarihinde ürünü arkadaşımız ile yolladık.

İlk önce kabul edemem dedikten sonra yapılan bir iki konuşmadan sonra ürünü kabul edip bir de bankanın kendilerinden kestiği promosyonu bizden kesip öyle para iadesi yapmışlar.

2500 TL de 75 TL belki çok büyük bir meblağa değil ama hizmet alamadığımız bir yerden ekstrada para kesintisi yaparak iade yapmaları hiçbir esnafa yakışmıyor maalesef.

Melahat sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ürün Ve Saygısız Davranış: Şemsiye İadesi Reddedildi

24 Ekim 2025 22:38
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Yön AVM Gebze Şube Ürün İptali

Sercan
15 Ağustos 2024 22:30
Yön AVM Gebze Şube Ürün İptali
Burçin sonuçtan çok memnun

12 Nisan 2025 18:19
"Ürünüm geldi teşekkürler. Dükkan da 1 telefonda da ısrarla yanlış kaydettikleri adresi ısrarla düzelttirdiğim halde yine yanlış verdikleri için sevkiyatçı abiye de iş çıkarmışlar. Neyse ki bazı insanlar işlerinin hakkını verdiği için hemen geldi teslim etti. Şen pazar AVM müdürü beyefendiye ve sevkiyatçı abimize teşekkür ederim."
İkbal sonuçtan hiç memnun değil

İkbal
25 Eylül 2025 18:35
satin-aldigim-laptopta-kusur-ve-magaza-yetkililerinin-olumsuz-tutumu-1.pdf
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
10 Mayıs 2024 11:13