Gülben Sayıner Beauty Burun Dolgusu Göz Kaybına Sebep Oldu

Gülben Sayıner Beauty Burun Dolgusu Göz Kaybına Sebep Oldu
30 Haziran 2024 14:40

Belirtmek isterim ki kesinlikle kimseyi karalama adına bu yorumu yapmıyorum. Beş gün burun dolgusu için gitmekte olduğum Gulbenbeautyyy kliniğinde başıma gelmeyen kalmadı, şu an burnumdan oldum. Resmen beş altı gün 'ödem vardır, geçer şişkinlik' diye diye beklememi istediler. İlk iki gün göz altım mosmor, şişmiş durumda, gözümün önünü göremez durumdaydım. Şişkinlik geçti ama burnum çok kötü bir hal aldı. Yamuldu şu an burnum. Gün içinde iki üç kere yedi sekiz saniyelik görme kaybı yaşadım. Hemen doktora gittim ve durumu anlattığımda işlem sırasında enfeksiyon kaptığımı ve içine enjekte ettikleri sıvı ile alakalı bir durum olduğunu söylediler. Antibiyotik kullanıp geçmesi için bir süre beklememi istediler ama beş altı gündür değişen hiçbir şey söz konusu değil, yüzüm, gözüm, burnum çok kötü halde, göz damarlarım kan toplamış halde. Maddi manevi zarara uğradığım yetmiyor gibi burnum çok kötü, şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen kimse düşmesin, ben bu hale geldim, kimsenin bunu yaşamasını asla istemem. Gereken hukuki yollarla da gerekeni yapacağım.

Ceren
Ceren

Şu an da nasıl peki burnunuz

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Botoks Ve Dudak Dolgusu Sonrası Memnuniyetsizlik Ve Etik Olmayan Yaklaşım

31 Mayıs 2025 23:45