Gülaylar Holding Ve Wam Turkey

Gülaylar Holding Ve Wam Turkey
Uğurcan
07 Şubat 2024 02:49

Wam Turkey/Gülaylar Holding hakkında;
Kariyer.net üzerinden yayınladığınız iş ilanına başvurduktan sonra, ofisinize davet edildim. Ancak, ziyaretim sırasında herhangi bir teknik görüşme gerçekleştirilmedi. Sunulan CV'ye dair bir bilgi sahibi olunmadan ve detaylı bir inceleme yapılmadan, yalnızca yapılacak işle ilgili birkaç bilgi paylaşıldı. Bu durum, ofisinize gereksiz yere davet edildiğim izlenimi yarattı.
Mesleğim makine mühendisliği olup, ileri seviyede İngilizce konuşma ve yazma yeteneğine sahibim. Mesleki ve teknik yeterliliklerimden bahsetmeye gerek duymuyorum. Ancak, görüşme sırasında karşılayan ve CV hakkında sorular soran, aynı zamanda şirket hakkında bilgi veren kişilerin, gerekli niteliklere sahip olmamaları ve sadece karşılarındaki kağıdı okuyarak zamanımızı boşa harcamaları, şirketiniz adına uygun olmadığını düşünüyorum.

profile profile

Bulut
Bulut

Bizzat gittim ve yerinde yaşadım. Gerçekten şişirme ve bol maskeli bir firma. İnsana değer vermeyen, kendi kendilerini bir yere koyan, kurumsal görünme çabası içinde bütün etik değerlerden mahrum kuruluş.

Eray
Eray

Buradaki yorumları gördükten sonra gönülsüz olarak gireceğim online mülakat için 20 dakika bekletildikten sonra kendileri de iştirak etmeyerek ve hatırlatma mailime de dönüş yapmayarak buradaki yorumları haklı çıkardılar, garip bir firma.

Emre
Emre

Gerçekten Trajikomik bir firma öncelikle yeni bir insan kaynakları direktörü almaları gerekiyor konuşurken karşısındakinin yüzüne asla bakmıyor ve teknik en ufak bilgisi olmamasına rağmen karşısındaki küçümseyerek teknik olarak başvurduğunuz pozisyon için yetersizsiniz ama sizi şu pozisyonda düşünüyoruz diyerek hem pozisyonunuzu hem de maaşınızı düşürme çabası gösteriyor, ülkenin iki büyük firmasında görev aldım bitirdiğim projelerin bazıları Türkiye de tek olmasına rağmen hiç birini anlayamadığından dolayı geçen sene aldığım maaştan daha az bir maaş teklif ederek küçümsemeye devam ediyor, biz sizi karşılayamayız demek bu kadar zor olmamalıydı çıktıktan sonra bayağı bir güldüm bu tarz firmaların gerçekten insan kaynakları departmanı sağlam olmalı.

Can
Can

Ayrıca yaptığınız işlerle ilgili konuşmanızı yaparken dinliyor gibi yapıyorlar, görüşmelerde bir personel başka şey söylerken insan kaynaklarından başka personel başka bir şey söylüyor. İşin doğrusu şu yüksek maaş istemezsen işi alıyorsun, nerede ne kadar çalıştığın, ne kadar tecrüben olduğu ile ilgilenmiyorlar

Nadiye sonuçtan hiç memnun değil

Gülaylar Altın'dan Hayal Kırıklığı: Sipariş Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri

10 Ocak 2025 13:53
gulaylar-altindan-hayal-kirikligi-siparis-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-1.docx

29 Ağustos 2024 15:16
Gülaylar 0 Üründe Bu Kadar Mağduriyet Olamaz
Gülaylar 0 Üründe Bu Kadar Mağduriyet Olamaz
Emre sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 19:11