Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Guess Kargo İle Gümrük Parasını Tahsil Etmek İstiyor.

Hanife
27 Kasım 2023 18:15

8.11.2023 tarihinden online üzerinden GE0503**61 sipariş no ile ürün sipariş verdim. Ürünümü DHL kargo ile beklerken günler sonra ürünüm PTT Kargo ile geldi ama ürünümü alamadım çünkü 800.- tl gümrük ücreti istendi. Müşteri hizmetlerini aradığımda yurt dışından gelen ürün olduğu için gümrük ücreti alındığını söyledi neden bunun bilgisi verilmiyor diye sorduğumda siparişi oluştururken bilgilendirme çıkıyormuş. Şaka mısınız siz bana bilgilendirme falan çıkmadı çıksaydı zaten ürünü asla sipariş vermezdim iadeyi sorduğumda ise yurt dışına depolarına teslim edildiğinde iade gerçekleşecekmiş yani en az 1 ayda öyle beklemem gerekecek. Hem bilgilendirme yapılmadığı gibi bir de paramı bu şekilde bekletmeniz inanılır gibi değil. Ne siparişi oluştururken ne de siparişi oluşturduktan sonra hemen müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede tarafıma asla bilgi verilmedi. Gerçekten mağduriyetin alasını yaşamış oldum sayenizde.

29 Kasım 2023 11:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Guess Ürün Beklemede Ve İade

Esra
02 Nisan 2024 10:44
Guess Ürün Beklemede Ve İade
Sude sonuçtan memnun

Sude
09 Aralık 2024 19:59
"Markanın kendi müşteri temsilcisi bana yardımcı oldu. Şikayetvar’a yazdığımı belirttiğimde, telefonla bana hemen ücret iade bilgisi gönderildi ve sorun çözüldü. Teşekkür ederim."
Gümrükte Bekleyen Sipariş Ve İade Sorunu

Yağmur