GS1 Türkiye İletişimsizlik Ve Sorun Gidermeme

29 Mart 2024 12:17

Yaklaşık iki haftadır sisteme üyelik sonrası evrak yükleme aşamasında firmaya ulaşmaya ve sistemsel yaşadığım sorunu aktarmaya çalışıyorum. Müşteri konumunda olan bir kişi olarak, firmanın hizmetlerinden yararlanabilmek için iki haftadır uğraş veriyorum. Sisteminize kayıt yaptırdığım s****@selkas.com ve i***@selkas.com adreslerimden e-posta gönderemiyorum; güvenlik duvarına takılıyor. Bu nedenle Gmail üzerinden yaşadığım sorunu size aktardım, ancak hala bir geri dönüş alabilmiş değilim. s****@selkas.com adresimle sisteme giriş yaptığımda web sitesi hata veriyor ve sayfaya yükleme yapamıyorum. Üyelik için noter onaylı taahhütname talep ediliyor. Bu belgeyi web üzerinden yüklemem gerekiyor ancak web sitesinde karşılaştığım hata nedeniyle bu mümkün olmuyor. Noter onaylı sistem üyelik taahhütnamesi de s****@selkas.com e-posta adresim üzerinden yaptırıldı. Bu adresle yükleme yapamadığım için diğer e-posta adresim olan i***@selkas.com üzerinden tekrar üyelik oluşturdum. Ancak bu defa noter onaylı olması gereken evrak üzerinde s****@selkas.com adresim yazılı kaldığı için sistem bu belgeyi de kabul etmedi. i***@selkas.com adresimle sisteme tekrar üyelik oluşturdum ve buradan noter onaylı evrağı yükleyebildim. Ancak üzerinde yazan e-posta adresi s****@selkas.com olduğu için sisteminizden yine ret yanıtı aldım. Firmayla iletişim kuramıyorum ve çok basit bir şekilde çözülebilecek bir süreci iki haftadır onlara ulaşamamak suretiyle yaşıyorum.

GS1 Türkiye Bilgisiz Yanlış Yönlendirme

24 Haziran 2024 15:35