GS Store Termos Kusurlu Çıktı Ve Müşteri Hizmetlerinden Memnun Değilim

Busesu
05 Aralık 2023 13:30

GS Store'dan babam için hediye olarak termos almıştım, kutuyu açtığımızda termosun agız kısmı ve içi paslıydı. Değişim eğer olmazsa da iade için mağazaya geri götürdüm, aksesuar ürünü olduğu ve farklı şubeden aldığım için değişim yapamayacaklarını söylediler. Ardından sorunu çözmek için genel merkezi aradık fakat müşteri hizmetleri kaba bir şekilde alırken kontrol etmemiz gerektiğini, yardımcı olmayacağını söyledi. Aldığımda kutu içindeydi, kaliteli olur diye güvenip bakmamıştım. Kanun gereği ayıplı bir ürün olduğu için mağazadan almama rağmen iade edebilme hakkım vardır. Yazın çalıştığı isten kazandığı parayla geçinmeye çalışıp birikimini sevdiklerine hediye almak için harcayan bir üniversite öğrencisi olarak karşılaştığım bu şansızlık karşısında müşteri hizmetlerinden aldığım hizmet çok aşağılayıcıydı. Müşteri hizmetleri merkezinde çalışan çalışanların kontrol edilmesi ve kaliteli hizmet verebilecek kişilerle çalışılmasını talep ediyorum, bu mağaza ve takıma yakışmayan bir deneyimdi.

Can

Her zaman her yerde en büyük Fener

23 Ağustos 2023 15:16
GS Store Müşteri Temsilcileri Ve İade
Gülsün sonuçtan hiç memnun değil

Gülsün
24 Aralık 2023 10:36