Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Yurt Dışı Tur

19 Ekim 2023 18:14

Gruppal ile İtalya bella adında yurt dışı tur aldım. Satın aldığım tur programında müze ve ören yeri giriş ücreti ödenmesi zorunlu olarak yazılmamasına rağmen, tura iki gün kala gelen mesajda, bu ödemenin zorunlu olduğu yazılmış. Bu tamamen hukuk dışı ve gayri ahlaki bir uygulama. Şu an bu ödemeyi yapmazsam, tehditkar bir şekilde turda yalnız kalacağım ifade ediliyor. Gruppal müşteri hizmetleri dışında da yetkili birine ulaşamıyorum. Gruppal yetkilileri ile görüşmek ve bu sorunu tur başlamadan çözmelerini istiyorum. Bu şikayetimi gören kişilerin de, bu tur firması ile ilgili, dikkatli olmalarını önermek isterim

14 Kasım 2023 12:16 (Şikayetten 25 gün sonra)
14 Kasım 2023 12:55

Kesinlikle okuyucuları yanlış bilgilendiriyorsunuz. Sizin de paylaştığınız gibi, müze ve ören yeri girişi zorunlu değil benim satın aldığım turda ve hiçbir müze gezmedik, sadece pompe'iye ve venedik'e girdik ki bunların ücreti 150 euro asla değildi! Ayrıca murano-burano turu en az 50 euro'luk bir tur, biz oraya gitmedik ve size mail attığımda, bunun tur programına sehven yazıldığı ile ilgili bir cevap verdiniz KÜ mail hala kayıtlı! Gerçekten çok komik bir açıklama! Kesinlikle size güvenmiyorum. Buraya bunları yazmamın nedeni ise, okuyanlara faydalı olmak, Benim yaşadıklarımı onlar yaşamasın bari. Bana attığınız tüm mailler de hala hesabımda, kimseyi kandıramazsınız! Benden haksız yere aldığınız parayı geri iade etmediğiniz sürece de, her platformda şikayetimi dile getireceğim!

Ekstra Tur Ücreti Baskısı Ve Güvensiz Alanlarda Bırakılma Mağduriyeti

01 Kasım 2025 16:38
Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Klasik İtalya Turu'nda Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Zorlayıcı Tutumlar

Sezen