Merzifon Greyder Outlet Mağazası

Remzi
09 Mayıs 2023 11:19

Greyder Merzifon Outlet mağazasından 30.03.2023 de 1299 TL'ye 41 numara ayakkabı aldım. Mağazada tekli deneme yaptım. Normal geldi. Normalde 41 numara bana tam uyar. Başka ayakkabıda aldığından, işin gerçeği bu ayakkabıya tam yoğunlaşmadım. Biraz Alel usul aldım.
Yaklaşık 20 gün sonra ayakkabıyı gündelik kullanmak için evde denedim, biraz dar geldiğini anladım.
Hemen mağazaya gittim ve 42 numarası ile değiştirmek isteğimi ilettim. Kabul etmediler ve 1299 TL verip aldığım ayakkabı resmen elimde kaldı. Müşteri temsilcilerine yazılı şikayette bulundum dönüş olmadı. Telefon ile ulaştım, yapacağımız bir şey yok, yasal haklarımızı kullanabilirsiniz dediler. Bende size yazdım. Bu alış verişi sıradan bir esnaftan yapsan 41 numarayı 42 numara ile değiştirmek istesen tek kelime etmez. Ama koskoca Greyder Ayakkabı firması talebimi reddetti. Şikayetçiyim. Bu mesajın internette yayınlanmasını ve insanların bilgi sahibi olmasını istiyorum.

Uğur
Uğur

07 11 2023 tarihli Merzifon Greyder outlet den yaptığım 2499 TL ayakkabı aldım. Sol tarafta bir sorun yok fakat sağ ayakkabı kalıp farklı sanıyorum ürün biraz dar yapılmış. Ve ayağım sıkıyor. Değişim talep ettim veya iade talep ettim bunun olmayacağını söylediler. Bunun için büyük bir firma olan Greyder ayakkabı yani kavsan ayakkabı ya bu yakışmıyor müşteri ilişkisi yetkilisi yapacak bir şey yok diyor. Gereken yapılması yardim talep ediyorum. İade olmasa bile olur dedim değişim olsun dedim. Geri dönüş yapılmadı.

Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Mağazalar Arası Farklı Uygulamalar Ve Hatalı İade Nedeniyle 600 TL Zarar

Nihat
27 Ağustos 2025 17:26
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
22 Mart 2025 18:28