Adem sonuçtan hiç memnun değil

Greenmotion Car Rental Greenmotion Araç Pişmanlığı

21 Aralık 2023 19:17

Kayseri Havalimanı'ndan 08.12.2023 tarihinde Greenmotion kiralama şirketinden araç kiraladım. Uzun yol için lastiklerin yazlık olması sebebiyle yolda fırtınaya yakalandım ve mahsur kaldım. Şirket tarafından hiçbir yardım yapılmadı. Teslim ederken 'Araç yıkanıp getirilmeli' denilseydi içini ve dışını yıkayıp getirirdim ancak şirket aracı kendi inisiyatifiyle detaylı temizliğe sokmuş ve depozitodan 1200 TL kesinti yapmış. Bu durumdan dolayı memnuniyetsizliğimi ve haksız bulduğumu ifade ediyorum. Şirketin bu tutumunu kabul edilemez buluyorum ve yaşadığım olumsuz deneyimi başkalarıyla paylaşacağım.

23 Aralık 2023 18:12

Kayseri Havalimanı'ndan 08.12.2023 tarihinde Greenmotion kiralama şirketinden araç kiraladım. Uzun yol için, lastiklerin yazlık olması sebebiyle yolda fırtınaya yakalandım ve mahsur kaldım. Şirket tarafından hiçbir yardım yapılmadı. İlgilenilmedi. Teslim ederken 'Araç yıkanıp getirilmeli' denilseydi içini ve dışını yıkayıp getirirdim iç dış yıkatırdım veya kendim temizlerdim ancak şirket aracı kendi inisiyatifiyle detaylı temizliğe sokmuş ve depozitodan 1200 TL kesinti yapmış. Bu durumdan dolayı memnuniyetsizliğimi ve haksız bulduğumu ifade ediyorum. Şirketin bu tutumunu kabul edilemez buluyorum ve yaşadığım olumsuz deneyimi başkalarıyla paylaşacağım. Hiçbir Zaman Tavsiye etmeyeceğim

25 Aralık 2023 10:57 (Şikayetten 3 gün sonra)
26 Aralık 2023 14:25

Gerekli Bilgilerimi Firmanıza Mail olarak ilettim umarım olumlu olacak şekilde dönüş yaparsınız

26 Aralık 2023 16:58

Kendi Belirlemiş olduğunuz kuralları söylemek için aradınız bu mudur üzüntünüz Emin olun zerre memnun kalmadım birçok kişide kalmamıştır pişmanlıktır sizden araç kiralamak

27 Aralık 2023 11:18

Değerli a*** b., İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, tarafınıza yazılı ve sözlü olarak geri dönüş sağlandığını iletmek isteriz. Talep, görüş ve şikayetleriniz ile ilgili, bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Green Motion Türkiye Müşteri İlişkileri

09 Şubat 2024 17:30

26 Mayıs 2025 12:42
Greenmotion Car Rental Kazadan Sonra Haksız Ücret Kesintisi ve Depozito Sorunu
Ömer sonuçtan çok memnun

25 Mayıs 2024 10:17
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 14:56
greenmotion-car-rental-araba-kiralama-hizmetinde-yasanan-sorunlar-2.pdf