Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Green Motion Mağduriyeti

06 Nisan 2024 09:53

Merhabalar Adnan Menderes Havalimanı'ndan Obilet firması üzerinden green motion firmasından yaklaşık iki ay önce araç kiralama rezervasyonu yapmıştım. Kiralama günü aracı teslim almak üzere ofislerine gittim. Daha sonra ofisteki arkadaş hasar sigortası isteyip istemediğimi sordu, değerlendirmemi yaptıktan sonra istemediğimi dile getirdim. Görevli arkadaş daha sonra Findeks notumu sorguladı ve yetersiz bulunduğunu söyleyerek yardımcı olamayacağını söyledi. Yurt dışından ailemi bayram ziyaretine geldiğim için araç kiralamaktan başka çarem yoktu. Havaalanında gece 3-5 arası, bayram öncesi müsait araçları olan bütün firmalara sorduğumda böyle bir problem görmediklerini ve araç verebileceklerini söylediler. Green motion firması, başka hiçbir firmada yaşamadığım bu uydurma sebeple, özellikle talebin yüksek olduğu zamanlarda benim X liraya 2 ay önce rezervasyonunu yaptığım aracı 3x liraya (o gece diğer firmaya ödediğim miktar) bir başkasına kiralamaya çalışmasıyla firmanın art niyetli ve fırsatları kendi lehinde değerlendirmeye çalıştığını gördüm ve büyük bir mağduriyet yaşadım. Bu sebeple Greenmotion firmasını şikayet ediyorum.

07 Nisan 2024 09:10 (Şikayetten 23 saat sonra)
Yasin
Yasin
07 Nisan 2024 21:16

CİMER ve Ticaret Bakanlığına da şikayetimi ilettim. Umarım bu mağduriyet bir an önce çözülür.

10 Nisan 2024 16:33
13 Nisan 2024 12:54

Değerli y****, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, tarafınıza yazılı ve sözlü olarak geri dönüş sağlandığını iletmek isteriz. Saygılarımızla, Green Motion Türkiye Müşteri İlişkileri

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 12:58
Greenmotion Car Rental Greenmotion Araç Kiralama Firmasından İşlem Yapmayın Yanarsınız.!

07 Nisan 2024 14:03

08 Nisan 2024 10:19

11 Haziran 2025 14:04
Green Motion'dan Haksız Araç Kiralama Engeli Ve Mağduriyet
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 18:33