İpek sonuçtan çok memnun

Araç Arızası Ve İade Sorunlarıyla Mağduriyet

21 Kasım 2024 13:28
İpek'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü, para iadesi yapıldı. Teşekkürler”

4 günlük kiraladığımız araç 2. Gününde arıza yaptı. Klima etrafından hafif bir duman geldi, kullanmadan hemen firmayı aradık ve çekileceğini söylediler. Yeni araç da sağlanmadı ve istiyorsak gidip havaalanından almamız söylendi. Havaalanına saatlerce uzak mesafede olduğumuzu söylememize rağmen yardımcı olmadılar. Bu durumda kalan günlerimizin iadesinin yapılmasını istedik. Araç çekileli 3 hafta oluyor, depozitoyu bırakın kalan günlerimizin bile iadesi hala yapılmıyor, aradığımızda aracın hala serviste olduğu sorunun ne olduğu anlaşılmadan iadenin yapılmayacağı söyleniyor ve hiçbir taahhüt bile vermiyorlar. Depozitonun tutulmasını hadi bir nevi anlarım ama kalan günlerin iadesini nasıl yapmazsınız? Ayrıca basit bir elektrik arızası için 3 hafta boyunca servisten hiç mi haber çıkmaz, böyle iş bilmezlik görmedim hayatımda. Ki aracı kiralarken, kullanımdan kaynaklı bir hata veya kaza kaynaklı bir hata olsa bile 50bin TL'ye kadar karşılandığını söylemişlerdi. Madem öyle bizim paramızı neden geri vermiyorsunuz?

21 Kasım 2024 16:43 (Şikayetten 3 saat sonra)
21 Kasım 2024 22:57

Hem mail üzerinden, hem web siteniz üzerinden şikayetimi ilettim. Dönüşünüzü bekliyorum

23 Kasım 2024 11:44

Telefon numaramı, mail adresimi paylaştım. Ayrıca mail üzerinden de şikayetimi ilettim. Daha hangi iletişim bilgisini paylaşmalıyım?

23 Kasım 2024 15:47
24 Kasım 2024 17:42
24 Kasım 2024 20:56

Sorunum çözüldü, iadem yapıldı. İlginize teşekkür ederim

24 Kasım 2024 20:57

Sorunum çözüldü, para iadesi yapıldı. Teşekkürler

Depozito İadesi Yapılmadı Ve Araç Değişimi Sonrası Sorunlar Yaşadım

Yeliz
11 Haziran 00:06

Gülten
27 Temmuz 2023 17:47
Firat sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve Fatura Sorunu

Firat
15 Şubat 18:56

04 Mayıs 08:50
Kiralık Araçta Eksik Hizmet Ve İade Edilmeyen Güvence Ücreti Sorunu
Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

Tolgahan
09 Eylül 2024 19:23