Yahya sonuçtan çok memnun

GREE Klima Koçtaş'tan Aldığımız Klima Montajında Yaşanan Büyük Sorun

07 Temmuz 2024 00:58

Koçtaş firmasından aldığımız gree klima markası olan klimanın montajı kurulumuna kurban bayramından önce aldığımız klimanın montajı için aradığımız servisler sürekli bu hafta geleceğiz diye diye 3 haftadır oyalanıyoruz. Yoğunuz deyip kimse gelmiyor. Verilen müşteri hizmetleri numarası kapalı ulaşılamıyor veya başka hatta bağlanılıyor ve bir türlü irtibat kuramıyoruz. Ege bölgesi Gree yetkili servisine buradan sesleniyorum lütfen geri dönüş yapın.

07 Temmuz 2024 01:05 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

Yahya
Yahya
23 Temmuz 2024 16:11

Ertesi günü dönüş yapıldı ve en 3 gün içerisinde klimam takıldı gree klimaya teşekkür ederim. Çok güzel soğutuyor memnun kaldım. İnşallah ilerleye zamanlarda problem çıkartmaz ve uzun ömürlü kullanım olur.

23 Temmuz 2024 16:13

Değerli müşterimiz, memnuniyetiniz için teşekkür ederiz. Cihazınız ile ilgili her türlü soru ve sorunuz için müşteri hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2025 10:14
Akgül sonuçtan çok memnun

19 Temmuz 2023 22:36
"İzmir Genel müdürü ve Sare Klimaya çok teşekkürler. Sorunumuz kısa sürede çözüldü. Yardım ve desteklerinden dolayı çözüm odaklı çalıştıkları için memnun kaldık. Tekrardan teşekkürler TLC Gree Klima"
İlker sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2025 15:02
"Seçkin iklimlendirmeye destekleri emekleri ve ilgileri için canı gönülden teşekkür ediyorum. Böyle markaları bu gibi servislerin temsil etmesi gerektiğini bir kez daha verdikleri hizmetlerle kanıtladılar."
Sinan sonucu yetersiz buldu

Green Klima Sorunu: Isıtma Problemi Ve Yetersiz Servis

08 Şubat 2025 23:03
Ahmet sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2025 14:40
"Müşteri hizmetleri hızlıca geriş dönüş yapıp montaj kaydımı oluşturdu teşekkürler"