Kemal sonuçtan çok memnun

GREE Klima Gree Pular 12000 BTU Soğutmuyor

26 Eylül 2024 21:59
Kemal'ın Teşekkür Mesajı
“Gree bölge müdürlüğü, Natura Mühendislik çalışanı S**** hanım ve S**** beye emekleri için teşekkürler.”

Tavsiye üzerine almış olduğum cihazdan takıldığı günden beri verim alamıyoruz. 22 metrekare büyüklüğünde çok güneş görmeyen odamıza fazlasıyla yeterli olacağı söylenen 12000 BTU pular model cihazı odamızın kapısı kapalı, cihaz en düşük sıcaklık derecesinde ve en yüksek fan hızında çalıştırmamıza rağmen odayı 25 derecenin altına düşüremiyoruz. Cihazı aldığım bayiye durumu bildirmeme istinaden iki sefer servis yönlendirmesi yapıldı ancak gelen kişiler cihazda bir sorun olmadığını belirterek gittiler ancak biz cihazdan memnun değiliz. Kendi cihazımı aldıktan sonra başka bir bayiden anneme de Fairy model bir cihaz aldık ve o cihazda herhangi bir sorun yaşanmıyor. 07.06.2024 tarihinde aldığım cihaz 14.06.2024 tarihinde montajı yapılmasına rağmen faturası henüz tarafıma iletilmedi. Diğer 16 metrekarelik odamızda bulunan 13 yıllık denli marka 9000 BTU luk cihaz daha iyi soğutma yapıyor.! Konuyla ilgili yardım talep ediyoruz.

27 Eylül 2024 09:37 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

Kemal
16 Mayıs 21:29

Özkan sonuçtan çok memnun

GREE Klima Gree Aphro Titreme Ve Ses Yapma Sorunu

26 Eylül 2024 11:02
"Sorunum çözüldü dış ünite değişimi yapıldı. Servisten ve Gree merkezden ilgileri için teşekkür ederim."
gree-klima-gree-aphro-titreme-ve-ses-yapma-sorunu-1.pdf
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Portatif Klima Vaat Ettiği Soğutmayı Sağlamıyor Ve Aşırı Gürültülü Çalışıyor

05 Ağustos 13:42

Beko Klima Odayı Yeterince Soğutmuyor, Servisten Çözüm Alamıyorum

Erkan
12 Ağustos 14:56
Beko Klima Odayı Yeterince Soğutmuyor, Servisten Çözüm Alamıyorum
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
16 Haziran 2024 21:29