Grand Alfa Travel Grand Alfa Tur

21 Temmuz 2024 12:54

Grant Alfa ile yolculuk yapmak tam bir hayal kırıklığı. Biz 4 gece 5 gün Karadeniz+Batum turuna gittik. Öncelikle tura dahil olan, sayfalarında belirtilen hiçbir otelde kalmadık. Kaldığımız oteller yiyecek ve temizlik bakımından çok yetersizdi. Samsun'da kaldığımız otel aralarında en kötülerindendi; tuvalet temiz değildi, banyoda saçlar vardı, oda çok eskiydi ve tüller bile yırtıktı. Diğer otellerin de pek bir farkı yoktu. İkinci olarak; fiyatlar biz Grand Alfa'yı günleri bize uygun olduğu için tercih ettik, ilk başta daha az belirtilen ek ücretler yolculuk sonrası arttı. 2 yayla ve Batum turu için ek olarak bizden 2900 TL talep ettiler. Aradığımızda ek ücret 1800 olarak söylenmişti. Tur arabalarının geçiş izin evrakları ayarlanmadığı için sürekli araba değiştiriyorsunuz ve bindiğiniz servisler küçük ve klimasız; sıcaktan rahatsız oluyorsunuz. Diğer tur arabalarının girebildikleri yerlere biz giremiyoruz ve sürekli taşıt değiştirmek zorunda kalıyoruz, bu da sizi çok yoruyor. Anlaşmalı oldukları dinlenme ve yemek yerleri yüksek fiyatlı, normal bir fiyat göremiyorsunuz. Anlaşmalı oldukları yöresel ürün mekanlarında uzun süre bekletiyorlar; görmek için gittiğimiz yerlerde en fazla yarım saat durmamıza rağmen, yöresel mekanlarda 2 buçuk saat kaldık. Biz mağazalarda alışveriş yapmaya değil, sayfalarında belirttikleri yerleri görmeye geldik. Diğer konuya gelirsek saatler; rehberimiz E**** Bey 37 yıldır bu işin içinde olduğunu söylemesine rağmen 2 saatte varırız dediği yere 4 saatte varıyoruz. Bize 5 gün boyunca en geç 7:30'da otelde oluruz denilmesine rağmen en erken otele gece saat 10:30'da girdik. Sabah 5'te kalkıyorsunuz, 6:30'da kahvaltı yapıyorsunuz ve yola çıkıyorsunuz. Samsun'a varış saatimiz en geç 9 denildi, gece 12:30'da otele varıldı. Hiçbir şekilde dinlenemiyorsunuz, sürekli araba ile seyir halindesiniz; gittiğiniz yerlerin tadını çıkaramıyorsunuz, sadece fotoğraf çekmeye zamanınız yetiyor, bazılarına o bile yetmiyor, 15 dakika kalıyorsunuz. Yayla için 3 saat yol aldık, orada kaldığımız süre 30 dakika, gerçekten değmiyor. Turda yazan tüm yerleri gezmemize rağmen saatlerce yollarda yorulduk. Son olarak rehberimiz E**** Bey ile ilgili; turumuza katılan ve saatlere uymayan kişiler için bir söz bile söylemedi, 45 dakika boyunca 43 kişi 2 kişinin kahve içmesini bekledik. Batum turumuzda da dönüş servisimiz 2 saat geç geldi.

24 Haziran 2024 10:38
Efulim Turizm Karadeniz Batum Turu
Efulim Turizm Karadeniz Batum Turu
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti Ve Pronto Tour Hayal Kırıklığı

07 Temmuz 2023 22:16
Kamuran sonuçtan hiç memnun değil

Escan Tur Balayı Turunda Hayal Kırıklığı: Ekstra Ücretler Ve Kötü Hizmet

Kamuran