Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Görgün Elektronik Bir TV Nin Tamiri 2 Ay Sürdü

04 Aralık 2023 12:27

Artık kapısının önünden bile geçmeyeceğim bir işletme var. Televizyonumdaki çizgiler için tamir ettirmek üzere bıraktım, tamiri toplam bir buçuk ay sürdü ve eksik bir tamirat sonucu 2 bin TL para talep ettiler. Sadece 200 TL'lik bir parça değiştirdiklerini söylediler. Ücretini ödedim ancak televizyonu bir ay kadar kullandıktan sonra yine aynı arızayı verdi. İlk bozulduğu duruma döndü. Firma yetkilisi 6 ay garanti verdiklerini söylemişti. 8 Ekim tarihinde teslim ettiğim televizyonu 4 Aralık'a kadar, toplam iki ay, 'parça bekliyoruz' bahanesiyle oyaladılar ve eminim ki televizyonun içine dahi bakmadılar. Camda ya da panelde bir sorun olduğunu iddia ettiler. İlk başta değiştirdikleri parça sorunu çözmüşken, şimdi o parçayı değiştirmeden işlemin mümkün olmadığını söyleyerek geri verdiler. Ben de bir esnaf olarak bir işletmenin kötülenmesini istemem ancak bu durumda mağdur oldum ve başkalarının da mağdur olmaması için bu deneyimimi paylaşmak istedim.

06 Ekim 2024 22:28
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 13:08
Sistem Elektronik (Ankara) Philips Ütü Tamir Hüsranı: Mağduriyetim Ve Çözümsüzlük
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Sony TV'de Tekrarlayan Arıza Ve Şüpheli Parça Değişimi

08 Şubat 2025 14:52
Sony TV'de Tekrarlayan Arıza Ve Şüpheli Parça Değişimi

04 Ocak 2025 15:37
Caner sonuçtan çok memnun

Caner
06 Temmuz 2024 19:19
"Çözüm merkezinden Sümeyye hanıma ve Samsung yetkili Servisi Mersin Pınar elektroniğe ilgileri için teşekkür ederim. Sorunumu çözerek televizyonu çalışır şekilde teslim ettiler"